aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κανένα ρίσκο με… αλχημείες

Ομόνοια: Κανένα ρίσκο με… αλχημείες

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το πλάνο του για τον επικείμενο αγώνα της Ομόνοιας με αντίπαλο την Πάφος FC, στο «Στέλιος Κυριακίδης» (16:00, 5/10), άρχισε ήδη να καταστρώνει ο Χένινγκ Μπεργκ. Ωστόσο οι καλές εμφανίσεις στις προηγούμενες αναμετρήσεις, που έφεραν και τα επιθυμητά αποτελέσματα, δύσκολα θα του βάλουν σκέψεις στο μυαλό για πολλές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Από ερωτηματικό… εγγύηση ο Μπεργκ

Ο Νορβηγός τεχνικός αναμένεται να ακολουθήσει τον ασφαλή δρόμο, δεν θα πάρει το ρίσκο να αλλάξει τον σχηματισμό και να προβεί σε «αλχημείες». Οι έξι ποδοσφαιριστές (Ουζόχο, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Γκόμεθ και Τιάγκο) που δεν έχασαν λεπτό έως τώρα στο πρωτάθλημα, μαζί με τον Ντέρμπισαϊρ, που αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια βασικός, θεωρούνται σίγουροι για ενδεκάδα. Πολλές πιθανότητες να διατηρηθούν στο αρχικό σχήμα, όπως στα προηγούμενα τρία ματς, έχουν οι Μαυρίας και Έζρα, ενώ ο ανεβασμένος Χριστοφή έχει τον πρώτο λόγο για να καλύψει το δεξί «φτερό». Επομένως το μοναδικό ερωτηματικό αφορά στον παίκτη που θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή (Κούσουλος ή Γκόμες).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ