aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Καμιά υπογραφή, υπάρχει λόγος…

Ομόνοια: Καμιά υπογραφή, υπάρχει λόγος…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τρέχει και με γοργό ρυθμό ο προγραμματισμός στην Ομόνοια, με την Ομάδα Προγραμματισμού να ψάχνει συνεχώς, να εντοπίζει και να αξιολογεί υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, ενώ με κάποιους έχει εισέλθει και στο στάδιο των επαφών. Ώς εκεί, για την ώρα.

Πληροφορίες μας φέρουν τον Λάρκου, που κατέχει τη θέση του αθλητικού διευθυντή και να είναι ο άνθρωπος που θα κληθεί να συζητήσει με ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους τους, να μην έχει αποσπάσει την υπογραφή από κανέναν υποψήφιο μετεγγραφικό στόχο. Κι αυτό έχει τον λόγο του. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του στην Ομάδα Προγραμματισμού θέλουν να είναι απόλυτα βέβαιοι για τις επιλογές που θα γίνουν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια – Μακάρειο: Τα νεότερα μετά τη συνεδρία του ΚΟΑ

Άλλωστε, στην Ομόνοια έχουν την κακή εμπειρία του περασμένου καλοκαιριού και όχι μόνο, με τον σχεδιασμό που έγινε να κρίνεται πλήρως αποτυχημένος. Γνωρίζουν στον σύλλογο της Λευκωσίας πως δεν μπορεί να πάει στράφι άλλος ένας σχεδιασμός και θέλουν να είναι απόλυτα βέβαιοι για τους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Διπλοτσεκάρονται από την Ομάδα Προγραμματισμού ποδοσφαιριστές που κρίνονται ως αξιόλογοι και φέρουν τα στοιχεία που θέλουν να τους συνοδεύουν. Τότε, όταν θα υπάρξει πλήρης εικόνα, θα γίνουν και οι ενέργειες για υπογραφή συμβολαίου. Με κάποιους είναι σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις, αφού έγινε ο απαραίτητος διπλός «έλεγχος» και θεωρούνται περιπτώσεις που είναι πολύ κοντά στο να υλοποιηθούν.

Οι πράσινοι έθεσαν ψηλά τον πήχη, ιδιαίτερα σε θέσεις που κρίνονται «κλειδιά», γι’ αυτό και δεν είναι εύκολες περιπτώσεις. Ωστόσο, το παλεύουν για να τους ντύσουν στα πράσινα, να προσδώσουν ποιότητα στην ομάδα και να ανεβάσουν το επίπεδό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ