aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Καμία ευθύνη ο Μπεργκ, όσκαρ ατυχίας και κάτι περισσότερο…

Ομόνοια: Καμία ευθύνη ο Μπεργκ, όσκαρ ατυχίας και κάτι περισσότερο…

Όσκαρ ατυχίας; Κάτι περισσότερο θα έλεγα, καθότι η Ομόνοια έχασε πριν από λίγο καιρό τους δύο της τερματοφύλακες (Ουζόχο, Παναγή) που άρχισε τη σεζόν, ενώ o Φαμπιάνο τραυματίστηκε με τον Ερμή και θα περάσει ξανά από νέες ιατρικές εξετάσεις στην Πορτογαλία για να διαφανεί το πρόβλημα του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πριν ακόμα «ζεσταθεί», έγραψε 90λεπτο ο Κατελάρης

Δικαιολογημένα, ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του θα τα’ χουν με τη τύχη τους, καθώς είδαν ξανά τον βασικό τους τερματοφύλακα, Φαμπιάνο Ριμπέιρο να τραυματίζεται με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοβαρή ζημία. Αρκετοί θεωρούν υπαίτιο τον Χένινγκ Μπεργκ, καθότι πιστεύουν πως ο Νορβηγός τεχνικός δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τον Βραζιλιάνο κίπερ σε ένα παιχνίδι κυπέλλου με ομάδα Β’ κατηγορίας (Ερμής).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η μοίρα του Κυριακίδη λέει… Ανόρθωση

Καλώς ή κακώς όμως αυτός παίρνει τις αποφάσεις και κανένας δεν μπορούσε από πριν να του εγγυηθεί ότι η Ομόνοια θα είχε εύκολο απόγευμα με τον Ερμή. Και κάτι ακόμα! Που να πίστευε πως θα τραυματιζόταν ξανά ο βασικός του τερματοφύλακας; Μιλάμε για τεράστια ατυχία, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε, οι τερματοφύλακες δεν τραυματίζονται και τόσο συχνά όσο οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Όπως και να είναι όμως το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι απαντήσεις δόθηκαν

Έτσι και ο Χένινγκ Μπεργκ μαζί με τους Νεόφυτο Λάρκου και Σίμο Ταραπουλούζη θα πρέπει να βρουν τις λύσεις ούτως ώστε να οδηγήσουν ξανά την Ομόνοια σε επιτυχίες. Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως για τους τραυματισμούς των τερματοφυλάκων δεν έχουν ουδεμία ευθύνη…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ