aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Καλώς (και) τους Αμερικάνους

Ομόνοια: Καλώς (και) τους Αμερικάνους

Εμμέσως πλην σαφώς ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, επιβεβαίωσε ότι ξένες ομάδες φλερτάρουν τον Φράνσις Ουζόχο. «Είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον», ανέφερε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κι έσπευσε να διευκρινίσει: «Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, σε καλή ηλικία και είναι και διεθνής. Δεν έχουμε όμως κάτι ενώπιόν μας. Είναι σημαντικός παίκτης για την Ομόνοια οπότε θα πρέπει να έχουμε ενώπιον μας κάτι πολύ καλό για να το συζητήσουμε».

Τα δημοσιεύματα για τον Νιγηριανό τερματοφύλακα πληθαίνουν, ενώ χθες είδαν το φως της δημοσιότητας και οι ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Ο δημοσιογράφος Λούκα Μπεντόνι (της ιστοσελίδας gianlucadimarzio.com που ειδικεύεται σε ρεπορτάζ που αφορούν μετεγγραφές) αναφέρει ότι δύο ομάδες «φλερτάρουν» με τον Ουζόχο. Η μία είναι η Κολοράντο Ράπιτς, ενώ προκαταρκτικές επαφές έκανε και η γαλλική Τουλούζ. Προ ημερών δημοσίευμα στη Νιγηρία είχε κάνει λόγο για πρόταση των Γάλλων που ενδέχεται να φθάσει τα 2.000.000 ευρώ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι ιδιοκτήτες της Κολοράντο Ράπιτς κυνηγούν «λαυράκια», αλλά σπανίως πληρώνουν τέτοια ποσά.

Τα μετεγγραφικά παραμένουν στο προσκήνιο για τους πράσινους, αλλά επαναλαμβάνουν την απόφαση της διοίκησης που διατυπώθηκε από τον Γιανίκ Φερέρα και τον Σίμο Ταραπουλούζη. Δηλαδή, ότι σε περίπτωση αποχώρησης θα γίνεται αντικατάσταση. Στη θέση του Μάταβς ήρθε ο Σράντι, αλλά απ’ εκεί και πέρα δεν υπήρξε αποχώρηση.

Ο Μπέζους εξέφρασε την επιθυμία να φύγει, αλλά στην παρούσα φάση «είναι μέλος της ομάδας, προπονείται και συμμετέχει στα παιχνίδια», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο Ανδρέας Δημητρίου. Και βέβαια, ουδέν νεότερο για τον Μπρούνο, τον οποίο καλοβλέπουν κάποιες ομάδες στην Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά είναι ο πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας και πολύ δύσκολα θα παραχωρηθεί αν δεν… γεμίσει το ταμείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ