aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια «καλεί» Μπασιρού!

Ομόνοια «καλεί» Μπασιρού!

Όχι μόνο ενέτειναν τις ενέργειες για την περαιτέρω ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού, αλλά φαίνεται πως προχώρησαν βήματα μπροστά. Στην Ομόνοια, σχημάτισαν μικρή λίστα με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και ήδη, οι συζητήσεις πέρασαν στο επόμενο στάδιο που αφορά στο οικονομικό σκέλος.

Ο Φουάντ Μπασιρού, λοιπόν, είναι ένας εξ αυτών που απασχολεί έντονα τους πράσινους και εννοείται πως βρίσκεται ψηλά στον σχετικό κατάλογο. Πρόκειται για 31χρονο κεντρικό μέσο με γαλλική υπηκοότητα, διεθνή με την ομάδα των Κομόρων, ο οποίος κουβαλά καλό βιογραφικό σημείωμα.

Αγωνίσθηκε στη Σουηδία με τη φανέλα των Μάλμε (2018-20), Έστερσουντ (2014-17) και προηγουμένως στη Μόρτον Σκωτίας (2010-13) μετρώντας «γεμάτες» αγωνιστικές περιόδους. Στην πρώτη, μάλιστα, κατέγραψε και πολλές παρουσίες στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

Την περσινή σεζόν, μετακόμισε στη Νότιγχαμ Φόρεστ, χωρίς ωστόσο να μετρήσει σημαντικό αριθμό συμμετοχών. Για να ακριβολογούμε, μόλις σε τρία παιχνίδια αγωνίσθηκε στην Τσάμπιονσιπ. Παρά το γεγονός πως διατηρεί συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και στην Ομόνοια, ασφαλώς, δεν έμειναν αδιάφοροι.

Όπως προαναφέραμε, στη λίστα των υποψηφίων βρίσκονται και άλλοι παίκτες που αξιολογήθηκαν θετικά, υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις, χωρίς ωστόσο να διαρρεύσει η ταυτότητά τους. Κάτι που προφανώς δεικνύει ότι οι πράσινοι έχουν πάρει «ζεστά» το θέμα και δεν αποκλείεται σύντομα να γραφτεί ο επίλογος.

Ενδεχομένως και πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Φλόρα Ταλίν, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 19:00 (ο επαναληπτικός θα γίνει πέντε μέρες αργότερα, δηλαδή την Τρίτη 10 Αυγούστου και θα αρχίσει επίσης στις 19:00).

Σε αυτό το παιχνίδι έχει βεβαίως το μυαλό ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός κόουτς, μιλώντας στην κάμερα της ομάδας, ανέφερε πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Εσθονών στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στην είσοδο των ομίλων της εν λόγω διοργάνωσης.

«Περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια. Θα παλέψουμε για την είσοδό μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η συγκέντρωση, η αυτοπεποίθηση, ο ενθουσιασμός και το κίνητρο είναι εκεί. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προκριθούμε», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Έκτορ Γιούστε βαδίζει προς την επιστροφή του. Αισθάνεται πολύ καλύτερα και είναι πολύ πιθανόν να προλάβει το ματς της Πέμπτης. Αμφίβολη ήταν και παραμένει η συμμετοχή του Κούσουλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ