aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Καίει» το οικονομικό

Ομόνοια: «Καίει» το οικονομικό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αρχική συμφωνία με τη Cyta χάλασε, με αποτέλεσμα η Ομόνοια να μην πάρει την προκαταβολή (600.000 ευρώ) που επιζητούσε και θα έδινε οικονομική ανάσα στο σωματείο σε μια «νεκρή» περίοδο. Η ομάδα δεν εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο και η απουσία της από το Γιουρόπα Λιγκ θα της στερήσει τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ έσοδα. Το οικονομικό πλήγμα για τον σύλλογο είναι μεγάλο και η διοίκηση θα πρέπει να ψάξει άλλους πόρους για να εισρεύσει χρήμα στο ταμείο της. Κι όλα αυτά σε μια εποχή που θα κληθεί να συνάψει συνεργασία με ποδοσφαιριστές και να καταβάλει προκαταβολή.

Επίσης, θα καταβάλει προσπάθεια για να διακόψει τη συνεργασία της με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη νέα περίοδο και διατηρούν συμβόλαιο. Είναι μια δύσκολη γενικά περίοδος για τους πράσινους, που καλούνται να βρουν τις λύσεις για να υλοποιήσουν τα «θέλω» της τεχνικής ηγεσίας, με την προσδοκία να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστήσει. Η συμβολή του κόσμου, με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας και όχι μόνο, κρίνεται για άλλη μια φορά αναγκαία και η διοίκηση αναμένει τη στήριξή του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ