aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Και Παπουλή και Κίκο, προ των πυλών ο Πορτογάλος!

Ομόνοια: Και Παπουλή και Κίκο, προ των πυλών ο Πορτογάλος!

Πήρε φόρα η Ομόνοια και μετά τον Φώτη Παπουλή, ο οποίος είναι μία ανάσα από την ένταξή του στο ρόστερ του τριφυλλιού, είναι έτοιμη να προχωρήσει και στη μετεγγραφή του Κίκο. Ο Πορτογάλος αριστερός ακραίος μπακ κρίθηκε από την Ομάδα Προγραμματισμού ως μία πολύ καλή επιλογή, αφού διακρίθηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη λήξασα σεζόν.

Οι πράσινοι εδώ και μέρες παρακολουθούσαν την περίπτωση του 27χρονου ποδοσφαιριστή, όμως αρχικά έκαναν πίσω λόγω του μπερδέματος που υπήρχε στις συμβατικές υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό. Το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Κίκο «αναζωπυρώθηκε» τις τελευταίες ώρες και μετά από επικοινωνία που υπήρχε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο αριστεροπόδαρος Πορτογάλος είναι ένα βήμα μακριά από το «Ηλίας Πούλλος».

Ο Χένινγκ Μπεργκ αναζητούσε μία αξιόπιστη επιλογή πίσω από τον Γιαν Λέτσγιακς και ο Κίκο είναι κάτι περισσότερο από τέτοια. Με την προσθήκη του Κίκο η Ομόνοια ισχυροποιεί το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Κίκο στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 21 αγώνες πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και πέτυχε δύο γκολ, ενώ την αμέσως προηγούμενη περίοδο είχε γεμάτη σεζόν με την Αρούκα, στην Πορτογαλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ