aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Και να μην το επιβεβαίωνε ο Σέχου, ο νους σ' αυτό πάει κατευθείαν…

Ομόνοια: Και να μην το επιβεβαίωνε ο Σέχου, ο νους σ’ αυτό πάει κατευθείαν…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Υπάρχει τεχνικός διευθυντής στην Ομόνοια και δεν είναι άλλος από τον Νεόφυτο Λάρκου του οποίου ο ρόλος δεν είναι μονάχα οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ κατά τις μετεγγραφικές περιόδους. Είναι αυτός ο οποίος «κόβει και ράβει» όσον αφορά στα σημαντικότερα ζητήματα λειτουργίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι και ο άνθρωπος που «κρατάει» κάποιες ισορροπίες και αποτελεί συνδετικό κρίκο.

Από εκεί και πέρα, είναι και ο Σίμος Ταραπουλούζης ο οποίος είναι αυτός που αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Λάρκου στις διαφοροποιήσεις και τις αλλαγές που έγιναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα στον δεύτερο χρόνο της διοίκησης Σταύρου Παπασταύρου και της λειτουργίας της εταιρείας. Αφού ο πρώτος χρόνος, υπενθυμίζουμε πως ήταν πλήρως αποτυχημένος και οι Ομονοιάτες ξέχασαν με την περσινή και τη φετινή πορεία.

Ο Ταραπουλούζης που λέτε, προσφάτως εξήγησε στην εκπομπή «Total Green» της Primetel, τη διαδικασία που χρειάζεται για να κλείσουν οι μετεγγραφές και δεν χρειάζεται να την επαναλάβουμε. Αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει ότι κάποιοι παίκτες που έρχονται δεν αποτελούν «επιλογή ή επιλογές» οποιουδήποτε μέλους της Ομάδας Προγραμματισμού των πρασίνων, φτάνει να πεισθεί για τα κριτήρια που τίθενται και ο Χένινγκ Μπεργκ.

Έτσι έγινε με τον Μίχαλ Ντούρις, το ίδιο ισχύει και για τον Αμπντουλαΐ Σέχου που όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος πρόσφατα στις δηλώσεις του, ο Ταραπουλούζης ήταν αυτός που επικοινώνησε μαζί του και τον έπεισε να υπογράψει, αφού όπως επίσης είπε, με τον Μπεργκ δεν είχε καμία επαφή προτού αποδεχθεί την πρόταση των πρασίνων και μίλησε αρκετή ώρα μαζί του όταν ήλθε στην Ομόνοια. Αυτό συμβαίνει σε πολλές ομάδες των οποίων το ποδοσφαιρικό τμήμα εργάζεται με επαγγελματισμό σε μετεγγραφικά ζητήματα και η άψογη συνεργασία, η τελειομανία, η υπομονή και οι σύντομες λύσεις σε όποιες μικρές διαφωνίες κι αν υπάρξουν, μόνο καρπούς αποφέρουν.

Πάντως και να μην το επιβεβαίωνε ο Σέχου πως τον έπεισε ο Ταραπουλούζης, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να μην περάσει οποιουδήποτε από το μυαλό ότι ο τελευταίος δεν είχε «χέρι» στη μετεγγραφή του διεθνούς Νιγηριανού πολυθεσίτη άσου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ