aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Και μομέντουμ και σερί

Ομόνοια: Και μομέντουμ και σερί

Με τη φόρα και τη δυναμική που της δίνουν οι τέσσερις διαδοχικές νίκες και η παρουσία πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας, η Ομόνοια πάει σήμερα στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στο «Αμμόχωστος» για να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα (19:00, Cytavision1) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μια δύσκολη έξοδος, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που βρίσκεται επίσης σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ρίχνει ματιές στην εξάδα.

Επίσης τα τελευταία χρόνια ζορίζεται η Ομόνοια στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας, αφού τη σεζόν 2018-19 δέχθηκε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και πρόπερσι επίσης έφυγε ηττημένη. Ακόμη κι έτσι, η προϊστορία της δεκαετίας είναι υπέρ των «τριφυλλοφόρων», που σε 11 αναμετρήσεις στο «Αμμόχωστος» έχουν απολογισμό 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες.

Η ομάδα του Φερέρα είναι σε καλό φεγγάρι και θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί, που θα της επιτρέψει να κυνηγήσει μια θέση πιο ψηλά και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η καλή αμυντική συμπεριφορά είναι από τα στοιχεία που θα επιτρέψουν στην Ομόνοια να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παράλληλα θα θελήσει να κάνει και πάλι παιχνίδι κατοχής, να δώσει αυτή τον ρυθμό που θέλει και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της. Ένα γρήγορο γκολ, όπως κάνει συνήθως στα τελευταία παιχνίδια της και τη βοηθά να φθάσει στο στόχο της, θα είναι ευχής έργον για τους πράσινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ