aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Και επιθετικό ίδιας κλάσης

Ομόνοια: Και επιθετικό ίδιας κλάσης

Το «δέκα το καλό» είναι εδώ και η Ομόνοια πλέον πάει για ανάλογη κίνηση στην επίθεση. Επιδιώκει τη σύναψη συνεργασίας με επιθετικό της κλάσης του Μπέζους. Άλλον ένα ποδοσφαιριστή που το παρελθόν του θα «φωνάζει» πως είναι ικανός να κάνει τη διαφορά. Οι πράσινοι το παλεύουν και δεν θα αργήσει η ανακοίνωση της μετεγγραφής. Οι πληροφορίες φέρουν την Ομόνοια να έχει ρίξει σε ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.

Ο στόχος είναι η ένταξη επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υφιστάμενους. Αν κρίνουμε από την επιλογή Λαμκέλ Ζε, οι «τριφυλλοφόροι» θέλουν γρήγορο ποδοσφαιριστή, που θα είναι σε θέση να διεμβολίσει αντιπάλους και κυρίως με ικανότητα στο σκοράρισμα. Παράλληλα, εντόπισαν και μέσο (box to box) και η προσπάθεια είναι όπως καλυφθεί άμεσα και αυτή η θέση. Όπως έχει τονιστεί και επισήμως, θα γίνει και άλλη μια προσθήκη με αριστερό μπακ, εκτός απροόπτου νεαρού που θα πάρει θέση στον κατάλογο Β.

Εβδομάδα της πρώτης επίσημης υποχρέωσης είναι αυτή που διανύουμε για την Ομόνοια. Την Παρασκευή (20:30) θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα στο ΑΕΚ Αρένα για το Σούπερ Καπ. Θα διεκδικήσει και θέλει να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Για να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας θα πρέπει να παρουσιαστεί σαφώς καλύτερη σε σχέση με το φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών. Οι φίλοι του «τριφυλλιού»… εξαφάνισαν και τις 3.082 εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ