aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Καυτή» εβδομάδα σε πολλά μέτωπα

Ομόνοια: «Καυτή» εβδομάδα σε πολλά μέτωπα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στην Ομόνοια, με την τρέχουσα εβδομάδα να κρίνεται «καυτή», με στόχο να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και ένα – ένα να παίρνει τον δρόμο του, να κλείνει προς όφελος του Συλλόγου. Το κεφάλαιο «προπονητής» είναι το πρωτεύον για τον Νεόφυτο Λάρκου, που ανέλαβε την εξεύρεση του εκλεκτού με τον οποίο η Ομόνοια θα πορευθεί στη νέα σεζόν. Εκεί εστιάζεται η προσοχή του αθλητικού διευθυντή και το… παλεύει για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Γνωρίζει και ο ίδιος πως, η θέση του προπονητή είναι εξαιρετικά σημαντική για να μπορέσει η Ομόνοια να βρεθεί σε πρωταγωνιστική πορεία. Ας δαπανηθεί ένα μεγαλύτερο ποσό για την επιλογή προπονητή, με την ελπίδα ότι θα δικαιώσει τον Λάρκου και όλους στην Ομόνοια. Υπάρχουν υποψήφιοι και όταν ο αθλητικός διευθυντής θα είναι βέβαιος για τον εκλεκτό, θα προχωρήσει σε σύναψη συνεργασίας. Αυτό ενδέχεται να γίνει τις προσεχείς μέρες αφού μαζί του θα θελήσει να δημιουργήσει το ρόστερ στο οποίο θα στηριχθεί η προσπάθεια στη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ποιόν αριθμό θα ξεπεράσουν οι φετινές μετεγγραφές…

Την ίδια ώρα, κεφάλαιο που «καίει» και στην Ομόνοια επιθυμούν να κλείσει σύντομα, είναι το «γηπεδικό». Άλλωστε, κάποια στιγμή θα πρέπει να δηλώσουν στην ΚΟΠ την έδρα που θα χρησιμοποιήσουν στην επόμενη περίοδο. Στον Σύλλογο της Λευκωσίας θα αναμένουν μια απάντηση από τον ΚΟΑ για το Μακάρειο, με την ελπίδα ότι αυτό θα γίνει εντός της εβδομάδας. Την ίδια ώρα προετοιμάζονται και για εναλλακτική λύση. Όποια κι αν είναι, θα είναι εναλλακτική όπως τονίζουν αφού υπάρχει η πρόθεση για ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου.

Την ώρα που τα πιο πάνω ζητήματα βρίσκονται σε περίοπτη θέση, υπάρχουν κι άλλα που ίσως τη δεδομένη στιγμή να κρίνονται δευτερεύον, όμως θα πρέπει να τρέξουν κι αυτά. Ποια είναι; Οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστές από το ρόστερ. Να βρεθεί η «χρυσή τομή», να τερματιστεί το συμβόλαιο τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστών, ενώ είναι πιθανό στο τέλος να είναι και περισσότεροι.

Όσον αφορά στις μετεγγραφές, είναι κλειστός ο Τιάγκο και κάποιοι άλλοι είναι στα σκαριά, όμως το κεφάλαιο αυτό θα τρέξει πολύ περισσότερο με την έλευση του προπονητή. Έγιναν ενέργειες, εντοπίστηκαν μετεγγραφικοί στόχοι, σε κάποιους εκφράστηκε και η επιθυμία συνεργασίας, όμως υπογραφές θα πέσουν μόνο όταν έχει άποψη και ο νέος τεχνικός.

Τέλος, απασχολεί και το τηλεοπτικό. Παρόλο που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα σε Ομόνοια και Primetel αναθεώρηση συμβολαίου, όταν βρέθηκε το Πάσχα στην Κύπρο ο Παπασταύρου, δεν έπεσαν ακόμη οι υπογραφές. Είναι ένα ζήτημα που ίσως ξεκαθαρίσει οριστικά, στην επόμενη κάθοδο του προέδρου της Ομόνοιας. Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι στην Ομόνοια θα τρέξουν πολλά ζητήματα το προσεχές διάστημα, στοχεύοντας στις καλύτερες δυνατές συμφωνίες, που θα επωφεληθεί ο Σύλλογος αλλά και θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ