aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Καυτή» εβδομάδα… Παπασταύρου

Ομόνοια: «Καυτή» εβδομάδα… Παπασταύρου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το τριήμερο της ξεκούρασης, περνώντας χαλαρά με συγγενείς και φίλους το Πάσχα, έλαβε τέλος για τον Σταύρο Παπασταύρου αλλά και τους συνεργάτες του. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, που βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Κύπρο, ανεβάζει και πάλι ρυθμό θέλοντας να αξιοποιήσει την εδώ παρουσία του προς όφελος του Συλλόγου.

Οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα «γεμάτες» για τον διοικητικό ηγέτη του «τριφυλλιού», αφού σημαντικά κεφάλαια όπως ο προγραμματισμός, το γηπεδικό και το τηλεοπτικό, παραμένουν ανοιχτά και θα θελήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τα «τρέξει». Ο προγραμματισμός ποτέ δεν κλείνει, όμως με τα άλλα δύο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Πρόκειται για μια «καυτή» εβδομάδα για τον Σταύρο Παπασταύρου αλλά και την Ομόνοια, που ενδεχομένως να κλείσει με τη συνέντευξη Τύπου που προγραμματίζεται για την Παρασκευή.

Προγραμματισμός: Ο πρόεδρος θα έχει συνάντηση και με τους συνεργάτες του στο Δ.Σ. της εταιρείας αλλά και με τον αθλητικό διευθυντή, για να αναλύσουν πώς διαμορφώνεται η κατάσταση. Παρόλο που υπάρχει σχεδόν καθημερινή επαφή με όλους, η κατ’ ιδίαν συνάντηση κρίνεται πολύτιμη και ικανή να ρίξει φως σε σημαντικά ζητήματα. Η πρόθεση ήταν για συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου, που διατηρεί συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Αν ισχύει το ίδιο ή όχι σήμερα, μετά από κάποια γεγονότα που έφεραν την έντονη αντίδραση του κόσμου αλλά και τη δυσαρέσκεια ατόμων εντός της Ομόνοιας, είναι κάτι που επίσης θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Ακόμη, ο πρόεδρος θα ενημερωθεί μέχρι πού βρίσκονται οι ενέργειες για τις επικείμενες προσθήκες στη μετεγγραφική περίοδο.

Γηπεδικό: Το θέμα με το Μακάρειο παραμένει ανοιχτό. Στην Ομόνοια θα θελήσουν να έχουν μια τελεσίδικη αλλά και ξεκάθαρη απάντηση από τον ΚΟΑ. Παρόλο που δεν έχει επισημοποιηθεί ραντεβού των δύο πλευρών, θεωρείται βέβαιος πως αυτό θα προκύψει τις προσεχείς μέρες, με τον Παπασταύρου να έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και αναλόγως να κάνει τα επόμενα βήματα. Στην Ομόνοια δεν συζητούν συνέχιση της συνεργασίας με το ΓΣΠ, με την υφιστάμενη χρέωση, όμως αν γίνει στροφή από την άλλη πλευρά, τότε όλα είναι πιθανά.

Τηλεοπτικό: Πρόθεση της Ομόνοιας είναι ο εξωδικαστικός τερματισμός του συμβολαίου με την Primetel. Αυτό εξ υπακούει καταβολή ενός σεβαστού ποσού προς την εταιρεία που διατηρεί την πλατφόρμα στην οποία στεγάζεται τηλεοπτικά η Ομόνοια. Εφόσον υπάρχει η διάθεση και από την Primetel. Αν όχι, την ίδια ώρα στον Σύλλογο της Λευκωσίας θα κάνουν εκ νέου ενέργεια (με πιθανή συνάντηση του Παπασταύρου με ηγετικά στελέχη της Primetel) για αναπροσαρμογή του συμβολαίου. Αν ούτε και τώρα γίνει κατορθωτό, όλα είναι πιθανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ