aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Καμπανάκι» ο περσινός τελικός

Ομόνοια: «Καμπανάκι» ο περσινός τελικός

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, πέρα από την προετοιμασία της Ομόνοιας για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη, επιζητεί μέσω των προπονήσεων, αλλά και της καθημερινής επαφής που έχει με τους παίκτες του, να τους ετοιμάσει και πνευματικά για τον τελικό κυπέλλου. Τους θέλει έτοιμους και αποφασιστικούς, να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ την επόμενη Τετάρτη και να δείξουν πόσο πολύ θέλουν το τρόπαιο.

Πρόκειται για έναν τελικό, που πάντα είναι απαιτητικός και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για επίτευξη του στόχου. Άλλωστε, οι πράσινοι δεν ξεχνούν πόσο δύσκολα πέρασαν πέρσι μέχρι να φθάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου, αφού χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι, απέναντι στον Εθνικό Άχνας που είχε υποβιβαστεί. Είναι παράδειγμα που υποχρεώνει όλους στην Ομόνοια να είναι προσγειωμένοι.

Τώρα, το «διπλό» της Ομόνοιας επί της Πάφος FC την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν μόλις το πρώτο στο πρωτάθλημα μετά από τις 5 Μαρτίου όταν επικράτησε της Καρμιώτισσας με ανατροπή. Ακόμη, δεύτερη διαδοχική νίκη έχει να πανηγυρίσει από τις αρχές του 2023! Είχε νικήσει τον Απόλλωνα (2-0) στις 22 Δεκεμβρίου 2022, στο τελευταίο ματς της προηγούμενης χρονιάς και ακολούθως στο πρώτο στο 2023, στις 2 Ιανουαρίου, πέρασε από το Παραλίμνι (3-0). Το νικηφόρο σερί έφθασε τα τέσσερα παιχνίδια.

Μετά από πεντέμισι μήνες, η Ομόνοια θα αναζητήσει δεύτερη διαδοχική επιτυχία. Δύσκολο το εγχείρημά της απέναντι στον πρωτοπόρο Άρη, στην έδρα του, που θέλει τη νίκη για ν’ αγκαλιάσει τον τίτλο πρωταθλήματος. Πόσο μάλλον τη στιγμή που το μυαλό των πρασίνων της Λευκωσίας είναι στον τελικό κυπέλλου και προφανώς ο Αυγουστή να θελήσει να προφυλάξει ποδοσφαιριστές.

Για το παιχνίδι με τον Άρη, οι Μπασιρού και Σράντι πρέπει να θεωρούνται σίγουρα απόντες. Η προσπάθεια θα είναι όπως, είναι διαθέσιμοι στον τελικό κυπέλλου, κάτι που θα διαφανεί αρχές της ερχόμενης βδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ