aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: «Καμπανάκι» για… παγκίτες και Ολίβα το φιλικό με Ερμή

Oμόνοια: «Καμπανάκι» για… παγκίτες και Ολίβα το φιλικό με Ερμή

Με δύο πρόσωπα εμφανίστηκε η Ομόνοια στο φιλικό με την Ερμή την Παρασκευή στο ΓΣΖ. Οι πράσινοι ήταν ασύνδετοι και επιρρεπείς στα ατομικά λάθη στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, διάστημα στο οποία βρέθηκαν να χάνουν με 2-0.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα παρέταξε ενδεκάδα με ποδοσφαιριστές οι οποίοι είτε δεν έπαιξαν βασικοί στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, είτε είχαν ελάχιστα έως καθόλου λεπτά συμμετοχής. Γκαφούρ, Κατελάρης, Μανρίκε Λοέ, Ενρίκες και Αλμπίν ήταν στο αρχικό σχήμα.

Το τριφύλλι βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Τόμας Μεχίας, ο οποίος καθυστέρησε αφάνταστα έχοντας την μπάλα στα πόδια και εν τέλει το «πλήρωσε» όταν ο Μαύρου τον πίεσε και με κόντρα έδωσε προβάδισμα στον Ερμή. Μπορεί μεν ο αγώνας να ήταν φιλικός, εντούτοις ο Ισπανός πορτιέρε δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.

Διαβάστε επίσης: Γκάφες, χαμένο πέναλτι και νίκη με ανατροπή για την Ομόνοια

Η Ομόνοια είχε μεν την εδαφική υπεροχή και την μπάλα στα πόδια, όμως ήταν ανούσια και απείλησε ελάχιστες φορές την εστία των φτεροπόδαρων. Στην επανάληψη και με την είσοδο των «βασικών» Λόπεθ, Πρετσέ, Σοάρες και Μόντες η εικόνα των πρασίνων βελτιώθηκε κατά πολύ και κατάφεραν να γυρίσουν το ματς κερδίζοντας 2-3, ενώ απώλεσαν και πέναλτι, το οποίο ήταν το δεύτερο χαμένο για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ σε διάστημα λίγων ημερών (ο Άγγλος σκόραρε από την άσπρη βούλα λίγο νωρίτερα μειώνοντας σε 2-1).

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτη γκάφα Μεχίας και γκολ Ερμή στο φιλικό με την Ομόνοια

Το φιλικό με τον Ερμή θα πρέπει να προβληματίσει τους «παγκίτες» οι οποίοι στην ουσία περιμένουν την ευκαιρία τους για να πάρουν θέση βασικού στα επίσημα ματς, αλλά και τον Χουάν Κάρλος Ολίβα. Ο Ισπανός δεν χρησιμοποιηθεί σχεδόν καθόλου τους πλείστους εξ αυτών και μοιραία παρουσιάστηκαν χωρίς ρυθμό στο παιχνίδι με τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ