aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Καμπανάκι αφύπνισης και νέο ξεκίνημα

Ομόνοια: Καμπανάκι αφύπνισης και νέο ξεκίνημα

Ούτε η αγωνιστική ούτε η βαθμολογική εικόνα δεν αρμόζoυν στην πρωταθλήτρια και στην Ομόνοια θα επιχειρήσουν σήμερα ένα νέο ξεκίνημα. Οι τριφυλλοφόροι γέμισαν τις μπαταρίες τους κατά τη διάρκεια της διακοπής λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας και σήμερα στις 17:00 με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ στοχεύουν στο ηχηρό καμπανάκι αφύπνισης. Οι τέσσερις βαθμοί σε τέσσερα ματς είναι πολύ λίγοι για το εκτόπισμα της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος καλείται να βρει τον τρόπο να την επαναφέρει στον ίσιο δρόμο.

Κακά τα ψέματα, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, οι εμφανίσεις ήταν μέτριες και απογοήτευσαν τον κόσμο της. Η μοναδική νίκη (2-1 τη Δόξα) ήρθε στον πιο πολυσυζητημένο αγώνα της σεζόν, ενώ έδωσε δικαίωμα σε όλους τους αντιπάλους της να διεκδικήσουν το τρίποντο. Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο Νορβηγός τεχνικός όταν ρωτήθηκε τι διαφορετικό πρέπει να κάνει η Ομόνοια στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Υπάρχουν μικρές ισορροπίες σε αυτούς τους αγώνες. Παίξαμε τέσσερις, κερδίσαμε ένα, φέραμε ισοπαλία σ’ έναν και χάσαμε δύο φορές. Και στους δύο αγώνες που χάσαμε μπορούσαμε εύκολα να κερδίζαμε.

Πρέπει να βελτιωθούμε για να σκοράρουμε περισσότερα γκολ στις ευκαιρίες που έχουμε και αμυντικά θα θέλαμε να γίνουμε λίγο καλύτεροι στην περιοχή μας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα πάμε οκ, αλλά δεν είμαστε ακόμα στο καλύτερό μας επίπεδο. Κάτι που φαίνεται στα αποτελέσματα. Όταν πλησιάσουμε στο καλύτερό μας επίπεδο θα πάρουμε επίσης περισσότερες νίκες», ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού ο Απόλλων «είχε καλό ξεκίνημα στη σεζόν και συνήθως έχει καλή ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ