aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ήταν τραγική, έκανε νέο πισωγύρισμα και πάει για αναδιοργάνωση

Ομόνοια: Ήταν τραγική, έκανε νέο πισωγύρισμα και πάει για αναδιοργάνωση

Η Ομόνοια, σε μια από τις πιο τραγικές φετινές εμφανίσεις της, δέχθηκε φυσιολογικά μια βαριά ήττα από την Ανόρθωση (1-4). Ήταν η δεύτερη στα τελευταία τρία παιχνίδια στα οποία μέτρησε μόλις ένα βαθμό και έκανε νέο πισωγύρισμα, με ορατό τον κίνδυνο ακόμη και να μείνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν εκτός εξάδας.

Παρόλο που ήταν καλή στο πρώτο 15λεπτο και προηγήθηκε, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι ποδοσφαιριστές της έκαναν παιδαριώδη λάθη στην άμυνα τα οποία πλήρωσε. Οι πράσινοι παρέμειναν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, την ώρα που Απόλλων και Νέα Σαλαμίνα αγωνίζονται σήμερα, ενώ η ΑΕΛ κέρδισε χθες και μείωσε στους 4 βαθμούς.

Με εξαίρεση τα πρώτα 15 λεπτά η Ανόρθωση ήταν κυρίαρχος. Έλεγξε τον ρυθμό με κατοχή και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας. Σημαντικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν το γκολ της ισοφάρισης στο 45’, αλλά και το γρήγορο δεύτερο γκολ στην επανάληψη (53’). Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση έκανε ότι ήθελε, με την Ομόνοια να μοιάζει χαμένη και να μην μπορεί να ακολουθήσει.

Η βαριά ήττα ταρακούνησε το οικοδόμημα της Ομόνοιας που μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Το πρωί της Παρασκευής η διοίκηση του «τριφυλλιού» σε ανακοίνωσή της χαρακτήρισε δικαιολογημένη την κατακραυγή του κόσμου και προανήγγειλε αναδιοργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος με αφετηρία την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη προκύψει συμφωνία του Σταύρου Παπασταύρου με τον εκλεκτό, ο οποίος δεν είναι ο Σουηδός Όλα Λάρσον αν και βρέθηκε προ ημερών στην Κύπρο. Η οριστικοποίηση της συμφωνίας εκτιμάται ότι θα γίνει περί τα τέλη Φεβρουαρίου, καθώς ο εκλεκτός της διοίκησης έχει συμβατικές υποχρεώσεις.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, διαμήνυσε πως δεν προκύπτει για την ώρα απόφαση για οποιαδήποτε αλλαγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα, παρά τον αναβρασμό του κόσμου για τους Γιανίκ Φερέρα και Σίμο Ταραπουλούζη, οι οποίοι αποτελούν κόκκινο πανί για μεγάλη μερίδα υποστηρικτών της ομάδας. Πίσω από τις λέξεις, διαφαίνεται πως άπαντες θα τεθούν υπό την κρίση του νέου τεχνικού διευθυντή.

Διαβάστε επίσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ