aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Ήταν πολύ… αλμυρός ο Αλμπίν»

Ομόνοια: «Ήταν πολύ… αλμυρός ο Αλμπίν»

Προ των πυλών της Ομόνοιας είναι ο Ουρουγουανός επιτελικός μέσος, Χουάν-Άνχελ Αλμπίν. 31 χρονών, αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στην θέση του «δεκαριού» ενώ μπορεί να προσφέρει λύσεις και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με σπουδαίο βιογραφικό και πολυετή θητεία στην Ισπανία. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στην Χετάφε και την Εσπανιόλ

Ο Αλμπίν είναι κάτοχος Ισπανικού διαβατηρίου, αφού αγωνίστηκε στην Λα Λίγκα εφτά σεζόν συνολικά, πέντε στην Χετάφε (116 συμμετοχές) και δύο στην Εσπανιόλ (13 συμμετοχές). Στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ρουμανία με τα χρώματα της Πετρολούλ Πλοέστι και τα τελευταία χρόνια στο Μεξικό με τη φανέλα της Βέρα Κρουζ, με την οποία κατέγραψε συνολικά 58 συμμετοχές και σκόραρε 12 γκολ. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε αρχικά ήταν στην Διναμό Βουκουρεστίου και μετά επέστρεψε ξανά στην Βέρα Κρούζ.

Διαβάστε επίσης: Χουάν Αλμπίν το νέο «δεκάρι» της Ομόνοιας! (vid)

Η Ομόνοια «άρπαξε» τον Αλμπίν από τα «χέρια» της Σπορτίβο Λουγκουένιο της Παραγουάης, η οποία ήταν σε επαφές με τον ποδοσφαιριστή, όμως εν τέλει επέλεξε την Ομόνοια για δύο λόγους. Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη και το οικονομικό. Όπως δήλωσε σε ιστοσελίδα της Παραγουάης ο τεχνικός διευθυντής της Σπορτίβο Λουγκουένιο, Ντανιέλ Φερέιρα το κασέ του Αλμπίν ήταν τέτοιο που δεν μπορούσε να καλύψει η ομάδα του.

«Θέλαμε να τον φέρουμε στην Παραγουάη την Κυριακή, αλλά οι απαιτήσεις του είναι πολύ ψηλές. Μπορώ να πω ότι η υπόθεση ναυαγεί κατά 90%. Αν δεν μας τηλεφωνήσει και να μας αναφέρει ότι διαφοροποιούνται τα δεδομένα, είναι απίθανο να γίνει η μετεγγραφή», δήλωσε στην ιστοσελίδα abc.com.py ο Ντανιέλ Φερέιρα.

Διαβάστε επίσης: To νέο «δεκάρι» της Ομόνοιας και η «κόντρα» με ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ