aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ιστορική φωτογραφία, φουλ μέσα στην… τραγική ειρωνεία

Ομόνοια: Ιστορική φωτογραφία, φουλ μέσα στην… τραγική ειρωνεία

Μία σπάνια φωτογραφία, φουλ μέσα στην τραγική ειρωνεία, ανάρτησε φίλος της Ομόνοιας στο Facebook. Στην κεντρική εικόνα που βλέπετε, η οποία δημοσιεύτηκε τότε στο επίσημο περιοδικό της Ομόνοιας, απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με κάποιους φίλους του όταν ήταν παιδιά.

Επρόκειτο για τον τελευταίο κι ιστορικό αγώνα της Ομόνοιας στο Μακάρειο, απέναντι στην Αναγέννηση, ο οποίος έληξε με το ευρύ 8-1 υπέρ των πρασίνων. «Που να φανταζόταν… αυτός που έγραψε τη λεζάντα…», έγραψε ο φίλος που ανάρτησε τη φωτογραφία και ακριβώς εδώ πρόκειται για τραγική ειρωνεία.

«Τέρμα οι ταλαιπωρίες και το στρίμωγμα των Ομονοιατών στις κερκίδες του Μακαρείου. Αποχαιρετούμε το Μακάρειο με αυτές τις δύο φωτογραφίες. Με τα άλλα γήπεδα που κατακλύζουν οι Ομονοιάτες, τι γίνεται; Θα συνεχίσει η σαρδελοποίηση στις κερκίδες των ομονοιάτικων στρατιών;», αναγράφεται στη λεζάντα.

Όσον αφορά στην τραγική ειρωνεία που λέγαμε πιο πάνω; Πλέον οι Ομονοιάτες δεν κατακλύζουν καμία κερκίδα, κανένα γήπεδο. Καμία «σαρδελοποίηση» δεν ισχύει και ούτε έχει ισχύ σήμερα το παρατσούκλι «Κινέζοι» για τους Ομονοιάτες, λόγω του τεράστιου αριθμού οπαδών του «τριφυλλιού» που πρασίνιζε όλα τα γήπεδα στο παρελθόν.

Επίσης, συνδυάζεται και με το γεγονός ότι, η Ομόνοια βολιδοσκόπησε τον ΚΟΑ για αξιοποίηση του Μακαρείου σταδίου, αφότου γίνουν κάποια μέτρα συντήρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ