aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ιστορία γράφουν οι παρόντες

Ομόνοια: Ιστορία γράφουν οι παρόντες

Λένε ότι «ιστορία γράφουν οι παρόντες». Με αυτό το σκεπτικό είναι υποχρεωμένος να δουλέψει ο Σωφρόνης Αυγουστή έως την επιστροφή των 13ων διεθνών της Ομόνοιας από τα μέσα έως το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Στη διάθεσή του έχει για την ώρα 14 ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας: Φαμπιάνο, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Άνταμ Μάθιους, Έκτορ Γιούστε, Φώτης Παπουλλή, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Γιαν Λέτσγιακς, Αρτέμ Μπεσεντίν, Μιξ Ντίσκερουντ, Νεμάνια Μίλετιτς, Ρομάν Μπέζους, Μπράντον Μπάρκερ και Κωνσταντίνος Βενιζέλος.

Ο Κύπριος κόουτς επικεντρώθηκε στην ατομική βελτίωση του καθενός, ενώ για το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα προετοιμασίας αυτή την περίπου μιάμιση εβδομάδα, συμμετέχουν στις προπονήσεις και ποδοσφαιριστές της ομάδας των Νέων του «τριφυλλιού».

Όσο για τους απόντες, ο Αυγουστή έχει κάθε λόγο να θέλει όπως πάρουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στην Εθνική ομάδα τους, ώστε να διατηρηθούν σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Με την ελπίδα φυσικά πως δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Οι 13 διεθνείς των πρασίνων είναι οι ακόλουθοι: Κακουλλής, Κούσουλος, Παναγή, Λοϊζος Λοϊζου, Παναγιώτου, Χαραλάμπους (Εθνική Κύπρου), Σάββα (Εθνική Ελπίδων Κύπρου), Κίτσος (Εθνικής Ελπίδων Ελλάδας), Ταχούρι-Σράντι (Εθνική Λιβύης), Λανγκ (Εθνική Ουγγαρίας), Κασάμα (Εθνική Γουινέας-Μπισάου), Φράνσις Ουζόχο (Νιγηρίας), Μπασιρού (Εθνική Κομόρων Νήσων).

Η τεχνική ηγεσία θα παραχωρήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές για το Σαββατοκύριακο και θα τους περιμένει πίσω τη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ