aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ισόπαλη πριν έρθει Κύπρο η Αντβέρπ

Ομόνοια: Ισόπαλη πριν έρθει Κύπρο η Αντβέρπ

Στην ισοπαλία 1-1 με τη Σαρλερουά του Στέλιου Ανδρέου έμεινε η Αντβέρπ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βελγίου. Το γκολ πέτυχε ο Φίσερ στο 27’ και η ισοφάριση ήρθε στο 58’. Εξάλλου, στον βελγικό σύλλογο τρέχουν για ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ναϊγκολάν. Για την ώρα αποτελεί ερωτηματικό εάν θα δηλωθεί για τα παιχνίδια με την Ομόνοια. Είναι κάτι που λογικά θα ξεκαθαρίσει αρχές της ερχόμενης βδομάδας.

Μπρίσκε: «Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια»

Ο τεχνικός της Αντβέρπ, Μπράιαν Μπρίσκε, μετά το ματς με τη Σαρλερουά, ανάμεσα σε άλλα είπε: «Πλέον έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια με την Ομόνοια. Η άφιξη του Ναϊγκολάν είναι εξαιρετικό νέο. Έχουμε υψηλές προσδοκίες, όλοι το γνωρίζουν. Επομένως πρέπει να έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα». Ο Μπρίσκε δήλωσε απογοητευμένος από τις δύο σερί ήττες στο ξεκίνημα και πρόσθεσε: «Πρέπει να μείνουμε θετικοί και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ