aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ηγετικές φυσιογνωμίες

Ομόνοια: Ηγετικές φυσιογνωμίες

Η Ομόνοια θα θελήσει να αυξήσει την ποιότητά της ως ομάδας, με την προσθήκη ικανών και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να γίνει πιο διεκδικητική τη νέα σεζόν, με απώτερο σκοπό να βρεθεί ξανά στην κορυφή.

Αυτό ανάμεσα σε άλλα απαιτεί παρουσία ηγετικών φυσιογνωμιών στο ρόστερ της, τη στιγμή που αποχώρησαν Γιούστε και Παπουλής. Εκεί εστιάζεται σε μεγάλο βαθμό η προσπάθεια του Σωφρόνη Αυγουστή και των συνεργατών του στο μετεγγραφικό τοπίο. Η προσθήκη παικτών με ηγετικά χαρακτηριστικά, τουλάχιστον ένας σε κάθε γραμμή, θα είναι ευχής έργο για τους πράσινους. Γι’ αυτό και θα το ψάξουν πολύ καλά πριν λάβουν την όποια απόφαση.

Στο «τριφύλλι» ανάμεσα σ’ άλλους, θα προσθέσουν στο ρόστερ τους κεντρικό αμυντικό, επιτελικό μέσο και επιθετικό. Σ’ αυτές τις τρεις θέσεις θα γίνει προσπάθεια για παίκτες – ηγέτες. Ένας σε κάθε γραμμή. Άλλες θέσεις που θα καλύψει η Ομόνοια είναι κυρίως αυτές των εξτρέμ, αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τα πιο πάνω βάσει των δεδομένων που επικρατούν σήμερα, γιατί σε μια μετεγγραφική περίοδο πολλά μπορούν να προκύψουν, όπως τερματισμοί συνεργασίας (και δεν είναι λίγοι που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες) ή και πωλήσεις ποδοσφαιριστών (εκδηλώθηκε ενδιαφέρον στο πρόσφατο παρελθόν).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ