aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ιδού η ευκαιρία για κάποιους

Ομόνοια: Ιδού η ευκαιρία για κάποιους

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η εικόνα που συνεχίζει να παρουσιάζει η Ομόνοια τις τελευταίες εβδομάδες είναι τραγική. Έφθασε τις επτά σερί ήττες στο πρωτάθλημα, αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της, ενώ ισοφάρισε το περσινό αρνητικό ρεκόρ όσον αφορά στις ήττες στο πρωτάθλημα, έφθασε τις 13 τη στιγμή που απομένουν ακόμη πέντε αγώνες. Ποδοσφαιριστές που αμείβονται αδρά, συνεχίζουν τις αρνητικές εμφανίσεις, με αρκετούς να είναι προκλητικοί.

Διαβάστε επίσης: Αχώριστοι ο Ρουί Ζούνιορ και ο… αγνώριστος Ντεντέ!

Γι’ αυτό και η άποψη που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου της ομάδας είναι ότι θα πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής νεαροί, που προέρχονται από την ομάδα Νέων της Ομόνοιας. Όπως έγινε στο πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα, με τους Κακουλλή και Χριστοφόρου να κάνουν ντεμπούτο, περνώντας ως αλλαγή, θα πρέπει να γίνει και με άλλους στη συνέχεια, ακόμη και με παρουσία τους στο αρχικό σχήμα. Θα είναι ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους, να αξιολογηθούν και κάποιοι απ’ αυτούς να προωθηθούν και να μονιμοποιηθούν στην πρώτη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ