aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ήχησε για τρίτη φορά το καμπανάκι κινδύνου  

Ομόνοια: Ήχησε για τρίτη φορά το καμπανάκι κινδύνου  

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η Ομόνοια έπαιξε με τη φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά νίκησε τελικά τον Εθνικό στο Δασάκι. Οι πράσινοι κινδύνευσαν με απώλειες βαθμών σε ένα παιχνίδι που έδειχναν ότι είχαν «καθαρίσει» από νωρίς με το παρθενικό γκολ του Ντούρις στο 27’ με το οποίο πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ είχε… μπασκετική ευστοχία στο πρώτο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης, σκοράροντας δύο τέρματα σε τρεις τελικές προσπάθειες. Στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, λίγο η καθίζηση που υπήρξε λόγω του αποτελέσματος έκανε τα πράγματα να «στραβώσουν» όταν ο Εθνικός μείωσε στο 66’ με πέναλτι του Ζακπά σε μία φάση που έφερε και την αποβολή του Άνταμ Λανγκ.

Ο Εθνικός πίστεψε ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι από το ματς, απείλησε 1-2 φορές με τον Κονέ, με την Ομόνοια να υπερασπίζεται το υπέρ της προβάδισμα και να καταγράφει το πρώτο φετινό «διπλό» στο πρωτάθλημα. Η εμφάνιση στο Δασάκι δεν ήταν πειστική. Σαφώς και είναι χαρακτηριστικό μίας μεγάλης ομάδας να παίρνει τους βαθμούς σε ημέρες που δεν πατάει καλά, όμως η μέχρι τώρα αγώνες απέναντι σε μικρομεσαίους αντιπάλους ηχούν καμπανάκι κινδύνου.

Στην πρεμιέρα η Ομόνοια αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Πάφο, έχοντας δύο πρόσωπα. Στη 2η αγωνιστική «γλύτωσε» από της Καρμιώτισσας τα «δόντια» που κατά γενική ομολογία αδικήθηκε (αγωνιστικά ομιλούντες) με το τελικό 1-0, ενώ απέναντι στον Εθνικό το καμπανάκι κινδύνου ήχησε για τρίτη φορά.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Έφερα στην Ομόνοια τον πιο έξυπνο ποδοσφαιρικά άνθρωπο που ξέρω»

Το θετικό για τον Χένινγκ Μπεργκ είναι ότι η Ομόνοια βρίσκει τον τρόπο να παίρνει το ζητούμενο, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 14 βαθμούς σε έξι αγώνες (έχει παιχνίδι περισσότερο από τον Απόλλωνα που παίζει σήμερα με τον Ολυμπιακό και είναι στους 13) και ανταποκρίθηκε στο διπλό ταμπλό πετυχαίνοντας μάλιστα τον στόχο της πρόκρισης σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ