aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ηχηρό μήνυμα αντεπίθεσης

Ομόνοια: Ηχηρό μήνυμα αντεπίθεσης

Η αντίδραση που έψαχνε η Ομόνοια μετά τις αρνητικές εμφανίσεις και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, βγήκε. Η εμφάνιση δεν έφθασε και πάλι σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγάλος απέναντι στον Απόλλωνα και το κύριο ζητούμενο ήταν η νίκη.

Αυτό είναι που μετρά για την Ομόνοια ιδιαίτερα στην παρούσα φάση που η ομάδα ψάχνει να βρει ρυθμό και να εισέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Οι «τριφυλλοφόροι» έστειλαν ηχηρό μήνυμα αντεπίθεσης.

Η Ομόνοια πήρε μια νίκη που έχει πολλά οφέλη πέρα των βαθμών. Της επιτρέπει να κάνει βαθμολογικό άλμα, να μην της ξεφύγουν ομάδες που προπορεύονται. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με ηρεμία, οι ποδοσφαιριστές της να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και ως ομάδα δυναμική για τη συνέχεια.

Το πρώτο γκολ του Τσέποβιτς ήταν και χρυσό για την Ομόνοια. Ο Σέρβος επιθετικός, που ψαχνόταν το προηγούμενο διάστημα όπως και η ομάδα του και είχε δεχθεί κριτική, ξέσπασε. Δείγμα της πίεσης που αισθανόταν ο υψηλόσωμος φορ. Κι αυτός, πλέον, θα μπορέσει να πορευθεί στη συνέχεια με ηρεμία και τον Μπεργκ να αναμένει κι άλλα γκολ από τον βασικό επιθετικό της Ομόνοιας.

Απ’ εδώ και στο εξής, οι πράσινοι με ανεβασμένη τη ψυχολογία θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια, να χτίσουν σερί νικών και να συνεχίσουν την καταδίωξη των ομάδων που προπορεύονται. Άλλωστε, αυτό που θα μετρήσει για την Ομόνοια, σ’ ένα μαραθώνιο 32 αγωνιστικών, είναι να συγκεντρώσει στο τέλος τους περισσότερους βαθμούς και να στεφθεί και πάλι πρωταθλήτρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ