aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η… υπογραφή του Παντιλιμόν και η διαφορά με τους μάνατζερ

Ομόνοια: Η… υπογραφή του Παντιλιμόν και η διαφορά με τους μάνατζερ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Κοστέλ Παντιλιμόν αποτελεί τον εκλεκτό της Ομάδας Προγραμματισμού στην Ομόνοια, για τη θέση στον «άσο». Μάλιστα, έχει επέλθει συμφωνία με τον 32χρονο Ρουμάνο τερματοφύλακα και την ομάδα στην οποία ανήκει, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο εάν ο ύψους 2.03μ. τερματοφύλακας δεν έρθει στην Κύπρο για να περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Μέχρι χθες υπήρχε διαφορά σε λεπτομέρειες με τους εκπροσώπους του, όπως πληροφορούμαστε, η οποία καθυστερούσε την κάθοδό του στο νησί μας. Ο Λάρκου, που χειρίζεται την υπόθεση, αναμένει ότι θα έχει αίσια κατάληξη και ο Παντιλιμόν θα ντυθεί στα πράσινα.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Απεγνωσμένοι όλοι εκτός ο Μπεργκ, πλησιάζει ο Παντιλιμόν

Πρόκειται για έμπειρο τερματοφύλακα με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και ικανός να βοηθήσει την Ομόνοια στην υλοποίηση των στόχων της. Γιατί να έρθει ο Ρουμάνος στο κυπριακό πρωτάθλημα; Η απάντηση είναι η εξής: για να παίξει, να προσθέσει παιχνίδια στο ενεργητικό του και να επιστρέψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ έτοιμος να διεκδικήσει εκ νέου θέση βασικού. Στην Ομόνοια θέλουν να επωφεληθούν αυτού του γεγονότος, εντάσσοντας στο ρόστερ τους τερματοφύλακα επιπέδου, ικανού βάσει βιογραφικού και εμπειρίας να κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αποφασιστικότητα Παπασταύρου!

Σε περίπτωση που προκύψει «ναυάγιο» με την πλευρά του Παντιλιμόν, στην Ομόνοια παρουσιάζονται έτοιμοι να κινηθούν άμεσα σε άλλη επιλογή. Υπάρχουν άλλες 2-3, που παρουσιάζονται ως αξιόλογες. Μια απ’ αυτές είναι του Γιούρι Λοντίγκιν, όνομα το οποίο αποκάλυψε το «Goal». Έμπειρος και αυτός, με πέρασμα από τον Ολυμπιακό Πειραώς, τη Ζενίτ και τελευταία του ομάδα την τουρκική Γκαζιάντεπ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Παντιλιμόν κλείνει, αλλά ποιος θα διαγραφεί;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ