aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ξεχωριστή στιγμή και το ήσυχο βράδυ του Παναγή

Ομόνοια: Η ξεχωριστή στιγμή και το ήσυχο βράδυ του Παναγή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ενενηντάλεπτο με την εθνική Κύπρου «έγραψαν» οι Γιάννης Κούσουλος και Κωνσταντίνος Παναγή. Μάλιστα, ο διεθνής αμυντικός πέτυχε και το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Εθνικής. Ο 22χρονος στόπερ, που αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Ομόνοιας, δικαίως κέρδισε θέση βασικού και στην εθνική ομάδα. Η επίτευξη του γκολ ήταν μια ξεχωριστή στιγμή γι’ αυτόν. Πιο ώριμος από ποτέ, ο Κούσουλος κάνει συνεχώς βήματα προόδου.

Όσον αφορά στον Παναγή, είχε ένα από τα πιο ήσυχα παιχνίδι της καριέρας του. Ωστόσο, στη μια και μόνο φάση που χρειάστηκε, δήλωσε «παρών» και δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του. Και οι δυο τους αναμένεται να είναι και αύριο απέναντι στο Βέλγιο, στο αρχικό σχήμα της Κύπρου.

Σ’ ένα ματς που θα δεχθούμε έντονη πίεση και θα χρειαστεί η καλή παρουσία και των δύο αλλά και όλων των διεθνών. Παιχνίδι με την Εθνική Νέων U19 έχουν σήμερα στις 17:00, οι νεαροί διεθνείς της Ομόνοιας, Μαρίνος Τζιωνής και Σάββας Νικολάου. Η Κύπρος θα αναμετρηθεί με την Σκωτία. Επίσης, οι Κολοβός και Μαυρίας είναι στην εθνική Ελλάδας, που αγωνίζεται απόψε (21:45) με το Λίχτενσταϊν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ