aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ξεχασμένη μα σημαντική προσφορά του Παντίλιμον

Ομόνοια: Η ξεχασμένη μα σημαντική προσφορά του Παντίλιμον

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Κοστέλ Παντίλιμον, φεύγει λοιπόν από την Ομόνοια αφού ο δανεισμός του από την Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκληρώθηκε και ενώ οι πράσινοι δεν θα καταβάλουν καν προσπάθεια να τον έχουν στο ρόστερ τους για τη νέα σεζόν. Φεύγει και θα ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι…

Φεύγει και οι πλείστοι θα τον θυμούνται ως τον τερματοφύλακα που «έφαγε» δύο εύκολα γκολ στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ, όπου η Ομόνοια δέχθηκε την ήττα με 1-2. Ή καλύτερα να αναφερθεί πως δέχθηκε δύο τέρματα που με καλύτερα προσπάθεια θα μπορούσε να αποκρούσει την μπάλα.

Φεύγει όμως και με τέσσερις φορές ανέπαφη εστία στα έξι ματς πρωταθλήματος που αγωνίστηκε. Συνολικά δέχθηκε μόλις τρία γκολ σε έξι ματς πρωταθλήματος και τα δύο ήταν από το παιχνίδι με την Άχνα, το άλλο ήταν σε παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Είχε δεχθεί κι ένα γκολ σε αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα να υπενθυμίζουμε, όμως αυτό δεν παύει να μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο Παντίλιμον φεύγει με άκρως θετική εικόνα.

Όταν απέκτησε την κατάλληλη ψυχολογία ο υψηλόσωμος Ρουμάνος τερματοφύλακας έμοιαζε ανίκητος και σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν συνεχίσει την καριέρα του, νοουμένου ότι θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, οι ειδικοί έχουν να λένε πως θα έχει αξιοπρεπή πορεία στο εξής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ