aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η «βόμβα» Μπάτντερ και άλλος ένας

Ομόνοια: Η «βόμβα» Μπάτντερ και άλλος ένας

Δύο είναι οι βασικοί υποψήφιοι, τη δεδομένη στιγμή, για κάλυψη της θέσης του αριστερού μπακ στην Ομόνοια. Ο ένας, αν και τίποτα για την ώρα τουλάχιστον δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται από πλευράς πρασίνων, είναι ο Αλεξάντερ Μπάτνερ!

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: «Βούιξε» η πιάτσα για «βόμβα» με Μπούτνερ (vids & pics)

Αν υλοποιηθεί μια τέτοια μετεγγραφή θα πρόκειται για μεγάλο «μπαμ» αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιναμό Μόσχας, Άντερλεχτ και Φίτεσε. Ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό. Σίγουρα φαντάζει δύσκολη περίπτωση.

Διαβάστε επίσης: Ο Ουζόχο στο BBC, μίλησε για Ομόνοια και Ανόρθωση

Σαφώς και μια τέτοια επιλογή δεν μπορεί να αφήνει ασυγκίνητη την Ομάδα Προγραμματισμού. Ο 30χρονος (11.2.1989) μπακ πέρσι είχε γεμάτη σεζόν με τη Φίτεσε αφού αγωνίστηκε σε 38 αγώνες, πέτυχε 2 γκολ και έδωσε 6 ασίστ. Πολύπειρος ο Ολλανδός άσος, αγωνιζόμενος σε μεγάλους συλλόγους που κάνουν πρωταθλητισμό, πανηγύρισε τρόπαια και συμμετείχε σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Την ίδια ώρα, υπάρχει άλλη μια υποψήφια επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, που φαντάζει πιο εφικτό να υλοποιηθεί. Σ’ αυτόν τον ποδοσφαιριστή φαίνεται να εστιάζεται η προσοχή της Ομάδας Προγραμματισμού και μέσα στις επόμενες ώρες ίσως προκύψει και συμφωνία. Κι αυτή η περίπτωση φαίνεται να είναι από το πάνω ράφι. Οι πράσινοι ψάχνουν για άλλη μια ποιοτική επιλογή, θέλοντας να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας τους. Η απόκτηση αριστερού μπακ επείγει και πιθανότητα ένα από τα κριτήρια επιλογής να είναι και η ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή. Να έκανε δηλαδή προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ