aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η τεράστια πρόκληση με ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια: Η τεράστια πρόκληση με ΑΠΟΕΛ

Το -6 από την κορυφή, σε ενδεχόμενη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, αποτελεί τεράστια πρόκληση για τον Μπεργκ και τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ, μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, που είχε τα συστατικά που συνοδεύουν την Ομόνοια στα ντέρμπι κυρίως στην περσινή σεζόν (προβάδισμα και διαχείριση), το βλέμμα στράφηκε αποκλειστικά στο ματς της Κυριακής.

Με νέα νίκη, το «τριφύλλι» θα ανέβει στην 4η θέση και θα μειώσει σημαντικά τη διαφορά από τις τρεις ομάδες που προπορεύονται. Θα νιώθουν πλέον την ανάσα της και θα κοιτάξει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για διεκδίκηση του τίτλου. Ο κόσμος της Ομόνοιας έδωσε εκ νέου το σύνθημα με το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Φέρτε το πρωτάθλημα στον Πράσινο Λαό».

Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ γνωρίζουν τη σημασία του ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Θα θελήσουν να κλείσουν τη χρονιά ιδανικά και να αναπτερώσουν σημαντικά τις ελπίδες τους για τον τίτλο. Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι, που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Ο Μπεργκ άρχισε από χθες τη δουλειά, το πλάνο δουλεύτηκε και προ της διακοπής του αγώνα στις 29 Νοεμβρίου και οι ποδοσφαιριστές θα το φρεσκάρουν σήμερα και αύριο.

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Φαμπιάνο, που επανήλθε προχθές μετά τις 4 Νοεμβρίου και Μπασιρού, που δεν ήταν στο φύλλο αγώνος την ημέρα που διακόπηκε το ματς λόγω καιρικών συνθηκών. Σε σχέση με το προχθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΛ, θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια ο Ουζόχο και στη μεσαία γραμμή ο Γκόμεθ, αλλά και οι Λοΐζου, Τσέποβιτς. Εκτός απροόπτου ο Μπεργκ δεν θα προβεί σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που άρχισε το «αιώνιο» ντέρμπι στις 29 Νοεμβρίου. Δηλαδή η Ομόνοια θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ με τους Ουζόχο, Σέχου, Λανγκ, Χούμποτσαν, Λέσγιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τζιωνή, Παπουλή, Τσέποβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ