aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ομόνοια: «Ή ταν ή επί τας»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ματς δίχως αύριο, είναι το σημερινό για την Ομόνοια απέναντι στον Απόλλωνα. Το «τριφύλλι» θα δώσει τη μάχη για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16», θέλοντας να βγει κερδισμένη και να προχωρήσει στον θεσμό του Κυπέλλου. Το 0-1 του πρώτου αγώνα στο Τσίρειο, καθιστά την αποστολή των πρασίνων δύσκολη, όμως είναι ένα αποτέλεσμα που με την καλύτερη δυνατή παρουσία μπορεί να το ανατρέψει.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι 20 εκλεκτοί για την πρόκριση

Σαν πολεμιστές, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας θα θελήσουν να παρατάξουν τα ισχυρά τους «όπλα» στην καλύτερη κατάσταση και έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο τους (αφού επικρατεί κινητικότητα), να κερδίσουν την πιο σημαντική μάχη μέχρι την επόμενη. Η Ομόνοια θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι, επιδεικνύοντας υπομονή, επιμονή και έχοντας καθαρό μυαλό, τόσο στην άμυνα για να μπορέσει να διατηρήσει το μηδέν παθητικό όσο και στην επίθεση που πρέπει να είναι αποτελεσματική.

Σημαντικές απουσίες μετρά ο Γιάννης Αναστασίου, αφού πέρα από τους μόνιμα απόντες Χριστοφή, Μανρίκε και Εντρένα, δεν υπολογίζει και τον Ζίβετς που αποχώρησε τραυματίας στο ματς της Κυριακής και τους τιμωρημένους Σοάρες και Γκαφούρ. Με αυτούς που έχει στη διάθεσή του, θα θελήσει να δώσει η ομάδα του τη «μάχη», προσδοκώντας να βγει κερδισμένη και κυρίως με το τέλος του αγώνα να κρατά στο χέρι το εισιτήριο για τους «8» του κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μέσω βίντεο «φωνάζει» πως το πιστεύουν

Η θετική παρουσία του Τζιωνή στο τελευταίο ματς και το γκολ που πέτυχε εκτός απροόπτου του «κλειδώνει» τη θέση και πάλι στην ενδεκάδα. Ο Μαυρίας ήταν δραστήριος και θα καλύψει τη θέση του τραυματία Ζίβετς, ενώ το κενό που αφήνει ο Σοάρες θα καλύψει ένας εκ των Ατζαγκούν ή Λοέ. Τα πιο πάνω εφόσον ο Αναστασίου θελήσει να στηριχθεί στο 4-3-3. Εάν προτιμήσει τον σχηματισμό 4-4-2 σε ρόμβο, τότε θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Ραμίρες και Κολοβός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ