aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η τακτική του Αναστασίου που έφερε το σουλούπωμα...

Ομόνοια: Η τακτική του Αναστασίου που έφερε το σουλούπωμα…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη της Ομόνοιας με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της, όμως το πρώτο δείγμα της δουλειά του Ελλαδίτη τεχνικού αν μη τι άλλο ήταν θετικό. Η ομάδα μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή της, αλλά πήρε το ζητούμενο με μια καλύτερη σίγουρα εμφάνιση απ’ ότι στα προηγούμενα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Χριστοφή

Μέσα σε διάστημα τριών ημερών, ο νέος προπονητής της Ομόνοιας προσπάθησε να σουλουπώσει κάπως την ομάδα σε ό,τι αφορά στον τρόπο ανάπτυξης της και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Έριξε στον αγωνιστικό χώρο όσους παίκτες-τρεχαντήρια διαθέτει στο ρόστερ του, και όταν επήλθε η κούραση για ορισμένους λόγω της κακής φυσικής κατάστασης, έριξε στο ματς παίκτες που ναι μεν είναι «βαρετοί» με την μπάλα στα πόδια, όμως ξέρουν να την κρατήσουν και να ηρεμίσουν το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ο κατήφορος της Ομόνοιας σταμάτησε στα ένδεκα μέτρα (vid & pics)

Σίγουρα το πρώτο παιχνίδι με τον Αναστασίου στο κοουτσάρισμα δεν μπορεί να είναι ενδεικτικό του τι θα ακολουθήσει τη συνέχεια, όμως είναι δεδομένο ότι η βελτίωση θα έρθει με την πάροδο του χρόνου. Το επικείμενο ματς με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο είναι πολύ σημαντικό για διάφορους λόγους. Και βαθμολογικά, και ψυχολογικά, και για να κερδίσει χρόνο ο Γιάννης Αναστασίου για να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα και τους παίκτες του, μιας και ακολουθεί διακοπής του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ