aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η συνέπεια και η συνέχεια την κρατάνε σε σταθερή πτήση

Ομόνοια: Η συνέπεια και η συνέχεια την κρατάνε σε σταθερή πτήση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μέχρι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο η Ομόνοια είχε απρόσμενη απώλεια βαθμών, είχε γίνει λόγος για έλλειψη σταθερότητας. Ακολούθως, όμως, από το εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Άχνας, το οποίο ήταν νικηφόρο, η ομάδα της Λευκωσίας βρέθηκε σε ψηλή πτήση. Και το πιο ευχάριστο γι’ αυτήν είναι ότι, είναι σταθερή στα ψηλά. Σε διάστημα ενός μηνός, σε τέσσερις αγώνες που έδωσε, πέτυχε τρεις διαδοχικές νίκες ενώ έμεινε στην ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ, αποτέλεσμα που δεν κρίνεται σε καμιά περίπτωση αρνητικό.

Στο αήττητο σερί, στη συνεχή βελτίωση στην απόδοσή της αλλά και στη συνέχεια και συνέπεια που δείχνει το τελευταίο διάστημα, επενδύει η Ομόνοια και για το παιχνίδι με τη Δόξα. Είναι το φαβορί και καλείται να το επιβεβαιώσει, φθάνοντας σε άλλη μια επιτυχία που θα τη διατηρήσει στα ψηλά και θα της δώσει αέρα να συνεχίσει μέχρι τέλους για υλοποίηση του στόχου της. Ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, είπε στις πρόσφατες δηλώσεις του ο Μπεργκ, γνωρίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί όπως στο ντέρμπι που προηγήθηκε. Δεν θέλει σε καμιά περίπτωση η ομάδα του να πέσει «θύμα» έκπληξης.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι δύο απόντες και οι σκέψεις του Μπεργκ για αλλαγές

Οι πράσινοι προσδοκούν να δώσουν συνέχεια στην ανοδική αγωνιστική πορεία τους, συνδυάζοντας καλή εμφάνιση με νικηφόρο αποτέλεσμα. Παίζουν στην έδρα τους, μπροστά στο κοινό τους που αναμένεται και πάλι να αποτελέσει τον 12ο παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ