aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η... στοιχειωμένη εστία στο ΓΣΠ και η αγαπημένη συνήθεια!

Ομόνοια: Η… στοιχειωμένη εστία στο ΓΣΠ και η αγαπημένη συνήθεια!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ένα στατιστικό στοιχείο που αξίζει αναφοράς και πέρασε απαρατήρητο είναι τα γκολ που πέτυχε η Ομόνοια στο ΓΣΠ και είναι όλα σε μια εστία. Και τα επτά εντός έδρας γκολ του «τριφυλλιού» επιτεύχθηκαν στην εστία μπροστά από τη νότια εξέδρα.

Τυχαίο; Μάλλον. Τα πέντε στο πρώτο ημίχρονο, δύο με τη Νέα Σαλαμίνα, δύο με τη Δόξα και ένα με την ΑΕΛ. Τα άλλα δύο στο δεύτερο, ένα με τον Απόλλωνα και ένα με τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι», λοιπόν, τη… βρίσκουν απέναντι από τη νότια εστία του ΓΣΠ. Θα συνεχιστεί αυτό το στατιστικό και με την ΑΕΚ ή για πρώτη φορά θα δουν δίχτυα και στη βόρεια εστία, μπροστά από τους οργανωμένους οπαδούς τους; Σαφώς και αυτό που προέχει για την Ομόνοια είναι να σκοράρει και πάλι όσο το δυνατό περισσότερες φορές, να φθάσει στη νίκη και τα γκολ ας επιτευχθούν σε οποιαδήποτε εστία.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Χένινγκ Μπεργκ, η ήρεμη δύναμη και η καλύτερη… μετεγγραφή!

Μόνο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα σε αγώνα στο ΓΣΠ, μένοντας στο 0-0. Την Κυριακή θα ψάξει την πέμπτη εντός έδρας νίκη της, που θα την διατηρήσει στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ