aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η… σπατάλη ενός ημιχρόνου και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες

Ομόνοια: Η… σπατάλη ενός ημιχρόνου και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μέσα σε μια σεζόν η Πάφος FC πλήγωσε για δεύτερη φορά την Ομόνοια αφού μετά την ήττα που την υποχρέωσε στο ματς του Α’ γύρου χθες απέσπασε ισοπαλία μέσα στο ΓΣΠ (0-0). Η Ομόνοια δεν μπόρεσε και πάλι να αντιδράσει με νίκη, όπως έγινε και μετά το πρώτο ματς με την Πάφο, όταν έμεινε στην ισοπαλία (0-0) με την Ανόρθωση εκτός έδρας. Τότε, βεβαίως, ήταν ένα ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Είχαμε πέναλτι. Είναι περίεργο, αλλά…»

Τώρα, παίζοντας στην έδρα της, η ομάδα του Μπεργκ αφού σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο που ήταν κακή, παρά τη βελτίωση στο δεύτερο, δεν κατάφερε και πάλι να «απαντήσει» στην ήττα με νίκη. Μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ είναι το πρώτο ματς στο ΓΣΠ που δεν μπόρεσε να φθάσει στο γκολ. Η απουσία του Γκόμεθ ήταν αισθητή αλλά δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Ίσως το χειρότερο πρώτο ημίχρονο για την Ομόνοια. Κακή ανάπτυξη, επιπόλαιες ενέργειες, που είχαν ως αποτέλεσμα να μη φθάνει ορθόδοξα η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο παιχνίδι με την Πάφο

Στην επανάληψη η Ομόνοια αν και ήταν αισθητά βελτιωμένη, μπήκε δυνατά και επέβαλε τον ρυθμό της στο μεγαλύτερο διάστημα και δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της. Οι επιθετικοί της ήταν άστοχοι, ο Ρούντκο όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών» και έμεινε στο μηδέν. Και ο Φαμπιάνο στις όποιες καλές στιγμές της Πάφου ήταν θετικός και από την πλευρά του διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ