aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η Σλοβενία έγινε Μηλιού

Ομόνοια: Η Σλοβενία έγινε Μηλιού

Οριστική και αμετάκλητη είναι η απόφαση της Ομόνοιας να μην μεταβεί το ποδοσφαιρικό τμήμα στην Σλοβενία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι πράσινοι είχαν κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να μεταβεί η ομάδα σε προπονητικό κέντρο της Σλοβενίας στις 20 Ιουλίου, όμως τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού σε όλη την Ευρώπη ανάγκασαν τους ιθύνοντες του τριφυλλιού να διαφοροποιήσουν το αρχικό πλάνο.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι παίκτες του θα μεταβούν στη Μηλιού της Πάφου την ερχόμενη Δευτέρα και θα παραμείνουν εκεί για διάστημα μίας βδομάδας. Είναι η πρώτη φορά που κυπριακή ομάδα Α’ Κατηγορίας θα προπονηθεί στη συγκεκριμένη περιοχή, στην οποία υπάρχουν δύο γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν. Κατά το διάστημα της παραμονής της στην Μηλιού η Ομόνοια θα διευθετήσει δύο φιλικά.

Διαβάστε επίσης: «Προσπαθούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία με την Ομόνοια»

Μετά το φιλικό της Παρασκευής με τον Άρη στην Κυπερούντα, στο οποίο η Ομόνοια επικράτησε 8-1 με τον Κακουλή να σκοράρει τέσσερα γκολ σε διάστημα εννέα λεπτών οι ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν ρεπό ξεκούρασης και από Δευτέρας το σκηνικό θα μεταφερθεί στην Πάφο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι νεαροί για «φίλημα» και ο… ζεστός Παπουλής

H ανακοίνωση της Ομόνοιας:

«Λόγω της ρευστής κατάστασης με την Παγκόσμια Πανδημία, έχει ληφθεί η απόφαση όπως η προετοιμασία πραγματοποιηθεί εξολοκλήρου στην Κύπρο.

Προχωρούμε ήδη με τις σχετικές διευθετήσεις που αφορούν τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια και θα ενημερώσουμε ανάλογα τον κόσμο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ