aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η σίγουρη 2η θέση και το άνοιγμα της ψαλίδας

Ομόνοια: Η σίγουρη 2η θέση και το άνοιγμα της ψαλίδας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πολύ σημαντικό, από βαθμολογικής κυρίως άποψης, παιχνίδι περιμένει στο Τσίρειο την Ομόνοια (16/2). Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ και μοναδικός της στόχος θα είναι η νίκη, που θα τη διατηρήσει σίγουρα στη 2η θέση του πίνακα κατάταξης και με ενδεχόμενη απώλεια βαθμών της Ανόρθωσης (σ.σ. παίζει με τη Νέα Σαλαμίνα) θα της επιτραπεί να ανεβεί στην κορυφή.

Παράλληλα, οι πράσινοι θα ανοίξουν την ψαλίδα τουλάχιστον από μια ή ακόμη και από δύο ομάδες που ακολουθούν, καθώς μια μέρα νωρίτερα θα αναμετρηθούν μεταξύ τους ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Οι παίκτες της Ομόνοιας τα γνωρίζουν πολύ καλά…»

Μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό, στο «τριφύλλι» δεν θέλουν να σκέφτονται την περίπτωση ενός νέου στραβοπατήματος, όσο δύσκολο κι αν είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, πλην του τραυματία Γκόμεθ και των μόνιμα παροπλισμένων Ουζόχο, Παναγή και Φαμπιάνο, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Σούταρε, αγόρι μου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ