aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η σεναριολογία για Έζρα – Λέβι

Ομόνοια: Η σεναριολογία για Έζρα – Λέβι

Αρκετός ντόρος έχει δημιουργηθεί για ενδιαφέρον της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Χεν Έζρα. Η φημολογία θέλει τον τέως προπονητή της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι, να «γλυκοκοιτάζει» τον Ισραηλινό εξτρέμ, ωστόσο επίσημο ενδιαφέρον δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής. Υπενθυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με το «τριφύλλι» μέχρι το 2021.

Ο 30χρονος μετεγγράφηκε στην ομάδα της πρωτεύουσας το Καλοκαίρι του 2019, και θεωρητικά ήρθε στο νησί μας για να καθιερωθεί ως βασικός στην ενδεκάδα των πρασίνων. Ωστόσο, λόγω των τελευταίων μετρίων εμφανίσεων του, έχασε την θέση του, και ο Μπεργκ έβγαλε από την «ναφθαλίνη» τον Ορτέγα ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ανέβασε επιθετικά την ομάδα του.

Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις μετεγγραφικές κινήσεις της Ομόνοιας που θα πραγματοποιήσει τον Ιανουάριο, κάνουν λόγο για απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι σκέψεις των Μπεργκ-Λάρκου για τις αποδεσμεύσεις. Παράλληλα, για να αποχωρήσει ο Έζρα που έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα της πρωτεύουσας. Ο Ιανουάριος δεν βρίσκεται μακριά, και περισσότερες πληροφορίες θα δουν το φως της δημοσιότητας το προσεχές διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ