aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η σχεδόν μηδαμινή παρουσία του Ορτέγα...

Ομόνοια: Η σχεδόν μηδαμινή παρουσία του Ορτέγα…

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ο Μίκαελ Ορτέγα (δεξιά στη φωτό) ανακοινώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας στις 22 Ιουλίου, και ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε κατευθείαν για την Πολωνία όπου συνάντησε την αποστολή του «τριφυλλιού» στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η παρουσία του Κολομβιανού στα έξι επίσημα παιχνίδια των πρασίνων είναι ελάχιστη καθώς μετρά 77 λεπτά στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τη Δόξα (ήταν στην αρχική ενδεκάδα), και 12 σε αυτό της 5ης αγωνιστικής με την Πάφο όταν αντικατέστησε τον Μίκου.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, όπως σας ενημερώναμε με σχετικά ρεπορτάζ προς το τέλος του Καλοκαιριού, ακολουθούσε επιπλέον πρόγραμμα ώστε να φτάσει σε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο, όπως επίσης και ο Μποτεάκ. Ο Γάλλος βρίσκεται επανειλημμένα στις επιλογές του Χένιγκ Μπεργκ, όχι όμως και ο Ορτέγα, καθώς αυτό αποδεικνύουν τα λεπτά συμμετοχής που κατέγραψε, γι’ αυτό και εύλογα δημιουργείται το ερώτημα σχετικά με την περίπτωση του.

Από το στρατόπεδο της Ομόνοιας, τονίζεται πως ο ποδοσφαιριστής είναι κανονικά στην διάθεση του Νορβηγού τεχνικού, ενώ ξεπέρασε σε σύντομο χρονικό διάστημα τον τραυματισμό που αποκόμισε από το φιλικό με την Ξυλοτύμβου, γι’ αυτό και ήταν στον πάγκο στο τελευταίο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Σε δύο περιπτώσεις, δηλαδή στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα (1-0) και την «Κυρία» (0-0) όταν ο κόουτς των πρασίνων έψαχνε επιθετικές λύσεις (με τους Λεμεσιανούς να τελειώσει το ματς, ενώ με τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου να βρει τον δρόμο για δίκτυα), επιλέχθηκαν ως αλλαγές οι νεαροί ταλαντούχοι Κακουλλής και Τζιωνής αντίστοιχα.

Σαφώς και ο Μπεργκ γνωρίζει καλύτερα και είναι ο αρμόδιος για τις αλλαγές που πραγματοποιεί, αφού αυτός είναι καθημερινά στο «Ηλίας Πούλλος». Είναι θετικό γι’ αυτόν που έχει βάθος και επιλογές στο ρόστερ, ωστόσο ο Ορτέγα μοιάζει… άφαντος και αυτό ίσως τον εμποδίζει από το να φτάσει σε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Από τις επιλογές του Νορβηγού, εύκολα εξάγεται το συμπέρασμα πως στις πρώτες επιλογές είναι οι Έζρα, Μποτεάκ και Τιάγκο για την μεσοεπιθετική γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ