aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟμόνοια: Η ριζοσπαστική πρόταση του Μπεργκ στο τραπέζι της Premier League!

Ομόνοια: Η ριζοσπαστική πρόταση του Μπεργκ στο τραπέζι της Premier League!

«Θα είναι διαφορετικό να παίζουμε χωρίς τους οπαδούς μας. Δε θα έχουμε την έξτρα βοήθεια, όμως ενδεχομένως μια λύση είναι να σκεφτόμαστε τους χιλιάδες οπαδούς μας που θα μας βλέπουν στην τηλεόραση και να βάλουμε μεγάφωνα στο γήπεδο για να νιώθουμε το συναίσθημα», ήταν μια από τις πολλές τοποθετήσεις που έκανε ο Χένινγκ Μπεργκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξή του στο Facebook της Ομόνοιας.

Όσο και αν ακούγεται περίεργο, αυτήν τη ριζοσπαστική πρόταση του Νορβηγού προπονητή των «πρασίνων», δηλαδή της εισαγωγής τεχνητού ήχου φιλάθλων στα μεγάφωνα, «έριξαν» στο τραπέζι οι ιθύνοντες της Premier League για να λυθεί εν μέρει το πρόβλημα της παγωμένης ατμόσφαιρας στα άδεια γήπεδα, μιας και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η επανέναρξη της Premier League όπως και των περισσότερων πρωταθλημάτων της Ευρώπης πρόκειται να συμβεί με ρητή εντολή για ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Πρόκειται για μια εισήγησ από την Μπράιτον κυρίως και μερικών ακόμη από τους 20 συλλόγους, που έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα να βελτιώσουν την τηλεοπτική εμπειρία, η οποία θα είναι και η μοναδική διέξοδος για τους απανταχού φιλάθλους ελέω κορωνοϊού.

Ο CEO των Γλάρων, Πολ Μπάρμπερ, αναφέρθηκε μάλιστα και στο ενδεχόμενο να καλυφθούν τα άδεια καθίσματα για καλό σκοπό, με τρόπο που θα εκφράζει τη στήριξη στο προσωπικό υγείας, θέτοντας πάντα σε πρώτο πλάνο την αναβάθμιση των συνθηκών: «Θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε την απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας. Προτιμάμε να βρούμε κάποιον τρόπο παρά να παίξουμε σε ουδέτερα γήπεδα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ