aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Η ρήτρα €3.000.000 για Φαμπιάνο και το ενδιαφέρον από Τουρκία»

Ομόνοια: «Η ρήτρα €3.000.000 για Φαμπιάνο και το ενδιαφέρον από Τουρκία»

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Φαμπιάνο στις δύο αναμετρήσεις της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ όπως ήταν αναμενόμενο έγιναν θέμα συζήτησης στην Ελλάδα. Μάλιστα, κάποιοι συνέδεσαν το όνομα του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα με τους ερυθρόλευκους στο ενδεχόμενο πώλησης του Σα.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Τεμπέλης σε δημοσίευμά του στην ιστοσελίδα sport24.gr για τα μετεγγραφικά νέα των ελληνικών ομάδων έγραψε προ ημερών ότι στο συμβόλαιο του Φαμπιάνο υπάρχει ρήτρα 3.000.000 (!), ενώ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον (όχι πρόταση) από την Τουρκία.

Το συμβόλαιο του Φαμπιάνο με την Ομόνοια έχει ισχύ έως το Καλοκαίρι του 2022, αλλά δεν επιβεβαιώνεται ότι σε αυτό υπάρχει ρήτρα αποχώρησής του.

Η σχετική αναφορά

«Ο Φαμπιάνο εντυπωσίασε με τη φανέλα της Ομόνοιας στα δύο ματς των playoffs του Champions League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Μόνο τυχαίο δεν είναι το όνομά του καθώς στο παρελθόν υπερασπίστηκε τις εστίες των Πόρτο και Φενέρμπαχτσε. Ήταν στα αζήτητα το 2019, αλλά στη Λευκωσία αναγέννησε την καριέρα του. Ίσως να έκανε κλικ και στους ερυθρόλευκους, αλλά για να ασχοληθούν θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις με τον Σα. Σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον (όχι πρόταση) από την Τουρκία, ενώ η ρήτρα του ανέρχεται σε 3.000.000 ευρώ. Προφανώς και η διαπραγμάτευση μπορεί να γίνει σε χαμηλότερο ποσό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ