aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η πρόβλεψη για Ντάρμπισαϊαρ-Χριστοφή και οι αλλαγές

Ομόνοια: Η πρόβλεψη για Ντάρμπισαϊαρ-Χριστοφή και οι αλλαγές

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η σημερινή προπόνηση, η προτελευταία για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, κρίνεται σημαντική για τις επιλογές ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν το πλάνο του «Ολλανδού» Γιάννη Αναστασίου. Η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τραυματισμό θα καθορίσουν το πλάνο. Αυτό θα το κρίνει ο προπονητής σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Κάποιες θέσεις θα κριθούν αναλόγως και με τον σχηματισμό που θα επιλέξει ο 45χρονος τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η ανησυχία για τον Ζαρκίνιο

Οι Χριστοφή και Νταρμπισαϊαρ συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα, όμως τίποτα δεν είναι βέβαιο. Ο Ραμίρες, που προέρχεται από καλή εμφάνιση και το πρώτο του γκολ, δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα, μένει να διαφανεί εάν θα συνυπάρξει με τον Άγγλο επιθετικό. Ερωτηματικό αποτελεί εάν θα διατηρηθεί για τρίτο σερί ματς ο Μανρίκε στη θέση του αριστερού μπακ ή αν θα επιστρέψει ο Λόπεθ, που στο ματς με τη Δόξα κάλυψε τη θέση του εξτρέμ. Για τις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο τελευταίο ματς να είναι οι επικρατέστεροι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Tι φανερώνει η προπονητική καριέρα του Αναστασίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ