aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η πρώτη παρουσία οργανωμένων κόντρα στην Ανόρθωση!

Ομόνοια: Η πρώτη παρουσία οργανωμένων κόντρα στην Ανόρθωση!

Ανακοίνωση εξέδωσε η επιτροπή που έλαβε πρωτοβουλία για σύσταση οργανωμένης κερκίδας. Φίλαθλοι της Ομόνοιας αποφάσισαν όπως δώσουν «ζωή» στο βόρειο πέταλο και έτσι μέσω της πιο κάτω ανάρτησης καλούν τον κόσμο των πρασίνων να τους ακολουθούσουν, ενώ ξεκαθαρίζουν μέσω σημείωσης σχετικά με το ποιοι είναι.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Σάββατο 10/11/19 στις 7.00 μ.μ. στο ΓΣΠ την Ανόρθωση σε ένα φιλικό παιγνίδι το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να την δούμε για πρώτη φορά φέτος στην έδρα μας.

Σίγουρα τα φιλικά είναι των… προπονητών αλλά το γήπεδο είναι για… μας!

Με πάθος και δυναμισμό θα τραγουδήσουμε και θα φωνάξουμε για το τριφύλλι έτσι ώστε οι παίκτες μας νέοι και παλιοί να ζήσουν από κοντά την ατμόσφαιρα και την αγάπη μας.

Η βόρεια κερκίδα  θα ζήσει ξανά στιγμές μοναδικές και τον δυναμισμό των πράσινων οπαδών. Χωρίς κάρτα φιλάθλου καλούμε όλους να έρθουν εκεί για να στείλουμε το μήνυμα ότι αυτό το “κατασκεύασμα” έχει αδειάσει τα γήπεδα και κανείς μα κανείς στο κυπριακό ποδόσφαιρο δεν το έχει “ανάγκη”. Ξέρουμε να προστατεύουμε τον κόσμο και την ομάδα μας χωρίς να χρειάζονται μέτρα φακελώματος και αισχροκέρδειας ορισμένων.

Παράλληλα δεν θα γίνουμε ούτε οπαδοί του καναπέ και των συμφερόντων των τηλεοπτικών ταγών και εκμεταλλευτών. Θα είμαστε εκεί στις εξέδρες κάτω από όποιες συνθήκες να παλεύουμε για το δίκαιο και το σωστό, στηρίζοντας την ίδια ώρα την προσπάθεια που κάνει η Ομόνοια για ανασυγκρότηση.

Ελάτε μαζί μας, ελάτε στην Βόρεια για να κάνουμε ξανά αυτό που μόνο εμείς ξέρουμε μόνο εμείς μπορούμε.

Οργανωμένη Κερκίδα Ομόνοιας

Σημείωση: Επειδή μετά την τελευταία μας ανακοίνωση έχουν προκύψει ορισμένα ερωτήματα από κάποιο κόσμο, ξεκαθαρίζουμε τα εξής. Είμαστε οι άνθρωποι οι οποίοι πέρσι όπως και φέτος σε πλήρη συνεργασία με το φαν κλαμπ Λακατάμιας σταθήκαμε στις εξέδρες στα γήπεδα του ποδοσφαίρου αλλά και τα κλειστά και υπερασπιστήκαμε τις ομάδες μας. Είμαστε μια “επιτροπή πρωτοβουλίας” που αποφασίσαμε προς το παρών όλοι μαζί να ονομαζόμαστε απλά “οργανωμένη κερκίδα Ομόνοιας”. Το τι όνομα θα προκύψει για την κερκίδα αυτή και ποιες μορφές οργάνωσης θα αποφασιστούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από όσους την ακολουθήσουν στο εγγύς μέλλον. Ευχαριστούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ