aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η πρώτη «κακιά» γνωριμία του Μπεργκ με τον Ακιντόλα

Ομόνοια: Η πρώτη «κακιά» γνωριμία του Μπεργκ με τον Ακιντόλα

Αν υπάρχει κάποιος στην Ομόνοια που γνωρίζει καλά τον νεοαποκτηθέντα (με τη μορφή δανεισμού) Νταβίντ Ακιντόλα, αυτός είναι ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νιγηριανός εξτρέμ και ο Νορβηγός προπονητής του «τριφυλλιού» συνυπήρξαν ως αντίπαλοι στο πρωτάθλημα Νορβηγίας για μία δύο σεζόν (2017-19).

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο του Μπεργκ έκανε ξανά τους Ομονοιάτες να ονειρεύονται!

Τότε ο Μπεργκ είχε την ευθύνη του κοουτσαρίσματος της Στάμπαεκ, ενώ ο 24χρονος πλέον ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν αρχικά στην Χάουγκεσουντ (2018) και ακολούθως στη Ρόζεμποργκ (2019). Η πρώτη συνάντηση εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών για τον νυν προπονητή του «τριφυλλιού» με τον Ακιντόλα, δεν φέρει και τις καλύτερες αναμνήσεις στον Μπεργκ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Μπεργκ αποτελεί πόλο έλξης για μετεγγραφές

Βλέπετε, ο Νιγηριανός άσος όχι μόνο ήταν νικητής με τη Χάουγκεσουντ (2-0) αγωνιζόμενος ως βασικός, σκόραρε μάλιστα σε βάρος της Στάμπαεκ, ανοίγοντας και το σκορ. Η δεύτερη συνάντηση βρήκε τον Μπεργκ να πανηγυρίζει τη νίκη επί της Ρόζεμποργκ (3-1), σε ένα παιχνίδι που Νιγηριανός εξτρέμ έπαιξε ως αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ