aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η πρώτη φορά…

Ομόνοια: Η πρώτη φορά…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τόσες πολλές επιλογές, ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, για πρώτη φορά έχει στη διάθεσή του ο Χουάν Κάρλος Ολίβα. Έτοιμοι ποδοσφαιριστές που ήταν τραυματίες, όπως είναι οι Χριστοφή, Ενρίκες, Αντόνια, ακόμη πιο έτοιμοι κάποιοι άλλοι που για διάφορους λόγους δεν ήταν σε θέση να βοηθήσουν προηγουμένως, όπως είναι οι Αλμπίν, Λοέ και Κατελάρης. Μόνο ο Αραούζο δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής.

Από τη στιγμή που ο τεχνικός της Ομόνοιας έχει αυξημένες επιλογές, απομένει να γίνει σωστή διαχείριση. Καλείται να επιλέξει τους 20 που θα είναι στην αποστολή, άρα κάποιοι θα παρακολουθήσουν το ματς από την εξέδρα και παράλληλα να καταλήξει στους πιο έτοιμους, αυτούς που θα υποστηρίξουν το πλάνο του, με μοναδικό στόχο να επαναφέρουν την ομάδα στις επιτυχίες.

Στα ματς που προηγήθηκαν, παρουσιάστηκαν αδυναμίες κυρίως στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στην αποτελεσματικότητα. Πλέον, ο Ολίβα έχει σαφή εικόνα και είναι στην αρμοδιότητά του να προβεί σε κινήσεις που θα αλλάξουν την εικόνα. Έχει τις επιλογές για να το κάνει, προσδοκώντας ότι αυτοί που θα επιλέξει θα τον δικαιώσουν.

Παράλληλα με τη διαχείριση του ρόστερ, σημαντικό στοιχείο είναι και η διαχείριση ενός αγώνα, αναλόγως και με την εξέλιξή του. Τόσο με εσωτερικές κινήσεις και εντολές αλλά και με επιλογές από τον πάγκο. Και πάλι η μπάλα είναι στον Ισπανό προπονητή, για να δώσει λύσεις και να συμβάλει στην επιτυχία της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ