aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η πρώτη ευκαιρία του Αναστασίου για να σπάσει την «κατάρα»

Ομόνοια: Η πρώτη ευκαιρία του Αναστασίου για να σπάσει την «κατάρα»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την πρώτη φορά που ο Αναστασίου πήρε γεύση από τον ΑΠΟΕΛ ήταν στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Τότε βρισκόταν στην εξέδρα αφού προηγουμένως είχε υπογράψει το συμβόλαιό του και την επόμενη μέρα έπιασε δουλειά. Προχθές, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και πάλι τον ΑΠΟΕΛ στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Σαφώς και το παιχνίδι του αντιπάλου είναι πολύ διαφορετικό σήμερα, σε σχέση με το ματς του Α’ γύρου απέναντι στην Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Καμία… έκπτωση σε θέματα πειθαρχίας

Ο Αναστασίου έχει εικόνα για τον ΑΠΟΕΛ και θα προετοιμάσει την ομάδα του ανάλογα, θέλοντας να τον «χτυπήσει», στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο σε «αιώνιο» ντέρμπι. Γνωρίζει πως, θα πρέπει η Ομόνοια να ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή της για να ελπίζει. Ο Ελλαδίτης τεχνικός έβαλε στο πρόγραμμα, χθες και σήμερα, διπλή προπόνηση. Αύριο θα παραχωρήσει ρεπό και την Πέμπτη η ομάδα θα… φουλάρει για το «αιώνιο».

Αναντίρρητα αποτελεί πρόκληση για τον Ελλαδίτη προπονητή να καταφέρει να βάλει τέλος στην «κατάρα» που… στοιχειώνει την Ομόνοια σε αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ από το 2013 και έπειτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ