aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η πρώτη αποστολή του Αναστασίου με Ματ και με αρκετά προβλήματα

Ομόνοια: Η πρώτη αποστολή του Αναστασίου με Ματ και με αρκετά προβλήματα

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την αποστολή της για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή (04/11, ΓΣΠ). Ντεμπούτο λοιπόν, για τον Γιάννη Αναστασίου με αρκετά προβλήματα, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Γκαφούρ, Εντρένα (οξεία τενοντίτιδα), Ζίβετς, Γκρίνιτζ, όπως και οι Λόπες (κίτρινες κάρτες), Τζιωνής (U19) και Φώτη (U19).

Αντιθέτως, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη, αφού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο πόδι και χθες προπονήθηκε συντηρητικά.

Εκτός από τον Ντάρμπισαϊαρ, στην αποστολή βρίσκεται κανονικά και ο Ζαρκίνιο Αντόνια που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Ελλαδίτη προπονητή.

Αναλυτικά: «Κωνσταντίνος Παναγή, Τόμας Μεχίας, Αλέξανδρος Αντωνίου,Κριστιάν Μανρίκε, Τζαΐλσον Αραούζο, Αλμπέρτο Λόρα, Γιάννης Κούσουλος, Λουκάς Βύντρα, Φράνιο Πρέτσε, Ραούλ Λοέ, Φάνος Κατελάρης, Χόρχε Ενρίκες, Άλεξ Σοάρες, Τζόρντι Γκόμεθ, Κρίστιαν Μόντες, Ζαρκίνιο Αντόνια, Δημήτρης Χριστοφή, Χουάν Αλμπίν, Νταβίντ Ραμίρες, Ματ Νταρπισάιαρ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ