aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η προτεραιότητα στις μετεγγραφές και ο Οκριασβίλι

Ομόνοια: Η προτεραιότητα στις μετεγγραφές και ο Οκριασβίλι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την προσθήκη μέσου και δύο εξτρέμ έχουν ως προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή στην Ομόνοια. Εκεί εστιάζεται η προσοχή, με την Ομάδα Προγραμματισμού να αξιολογεί συνεχώς περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που προτείνονται. Κάποιες αξιολογήθηκαν θετικά, υπάρχει λίστα υποψηφίων αλλά καμία απόφαση.

Άλλωστε, συνεχώς προκύπτουν νέες περιπτώσεις, που φέρουν ανακατατάξεις στη λίστα. Στον σύλλογο της Λευκωσίας θεωρούν πως υπάρχει ο χρόνος για να ληφθεί η απόφαση για τους εκλεκτούς για τις πιο πάνω θέσεις. Για τη μια θέση στα εξτρέμ στα υπόψη βρίσκεται πάντα και ο Οκριασβίλι. Περίπτωση που θα κριθεί από το οικονομικό.

Δημοσιεύματα στο εξωτερικό έκαναν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων για ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, όπως οι Λοΐζου και Φαμπιάνο. Η θέση των πρασίνων είναι πως δεν έχει εκδηλωθεί οποιοδήποτε επίσημο ενδιαφέρον προς αυτούς. Και στον σύλλογο της Λευκωσίας ενημερώνονται μέσω των ΜΜΕ. Εάν κατατεθεί επίσημη πρόταση θα την αξιολογήσουν και αναλόγως θα απαντήσουν στους ενδιαφερόμενους.

Για το κεφάλαιο γυμναστής δεν υπάρχει ακόμη απόφαση. Το όνομα του Ευθύμιου Κυπριανού βρίσκεται στη λίστα με τους βασικούς υποψηφίους, οι οποίοι πέρασαν και από τη διαδικασία των συνεντεύξεων. Ωστόσο αυτές συνεχίζονται αφού προτείνονται γυμναστές και σύντομα, πιθανότατα αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα ληφθεί η απόφαση για τον εκλεκτό, που θα καλύψει το κενό του Λεωνίδα Παπαδάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ