aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η προσπάθεια για τη νέα μετεγγραφή και η πιθανότητα αλλαγής

Ομόνοια: Η προσπάθεια για τη νέα μετεγγραφή και η πιθανότητα αλλαγής

Αφού ξεκαθάρισε και η έδρα στις εγχώριες διοργανώσεις, στην Ομόνοια επικεντρώνονται στις νέες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αλλά και στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ. Οι πράσινοι δίνουν αύριο έναν σημαντικό αγώνα, τον πρώτο απέναντι στη Φλόρα Ταλίν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Θα θελήσουν να διασφαλίσουν αποτέλεσμα που θα τους χρίζει φαβορί ενόψει του επαναληπτικού την προσεχή Τρίτη στην Εσθονία.

Διαβάστε επίσης: Οι προτεραιότητες της Ομόνοιας εντός και εκτός γηπέδου

Ο Μπεργκ είναι υποχρεωμένος να στηριχθεί στους ποδοσφαιριστές που είναι ετοιμοπόλεμοι στον επαναληπτικό με την Ντιναμό. Αν θα προκύψει αλλαγή στην ενδεκάδα θα αφορά στην επίθεση, με τον Παπουλή να διεκδικεί θέση. Εκτός πλάνων του Νορβηγού τεχνικού είναι οι Κούσουλος, Ατιέμγουεν και Ντούρις.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Έχουμε άλλη μια ευκαιρία για ομίλους, είναι ένα ορατό σενάριο να τα καταφέρουμε»

Όσον αφορά στο μετεγγραφικό τοπίο, από τη στιγμή που δεν έχει προκύψει συμφωνία με ποδοσφαιριστή για να εγγραφεί στο ρόστερ και να υπολογίζεται για τα ματς με τη Φλόρα, η όποια κίνηση θα γίνει στη συνέχεια. Η προσπάθεια θα είναι η νέα μετεγγραφή να υπολογίζεται για τα ματς της επόμενης φάσης, με την προσδοκία να είναι στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Άντβερπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ