aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η πρόκληση για τον Μπεργκ και τους παίκτες

Ομόνοια: Η πρόκληση για τον Μπεργκ και τους παίκτες

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το μάτι στην κορυφή κλείνει η Ομόνοια, αφού με νίκη στο σημερινό εξ αναβολής ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (18:00) θα φθάσει τον αντίπαλό της στους 39 βαθμούς και θα υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Πρόκληση για τον Μπεργκ και τους παίκτες του το σκαρφάλωμα στην κορυφή, εκεί που θέλει να βρίσκεται η Ομόνοια και με το τέλος της σεζόν.

Για τους πράσινους τελειώνει ένας αγωνιστικός Γολγοθάς με τέσσερα σερί ντέρμπι σε διάστημα 11 ημερών. Μέτρησαν απώλεια μόνο στο τελευταίο με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, εκεί που θα βρεθούν και πάλι σήμερα, αλλά αυτή τη φορά απέναντι στον Απόλλωνα. Ο σημερινός αντίπαλος είναι και ο μοναδικός επί Μπεργκ που υποχρέωσε την Ομόνοια σε ήττα σε ντέρμπι. Ακριβώς πριν από ένα χρόνο.

Η Ομόνοια πανηγύρισε επί του Απόλλωνα πριν μια βδομάδα στο ΓΣΠ (2-1) και θα θελήσει να επαναλάβει το ίδιο, επιστρέφοντας και στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ. Με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσει και το αήττητο στα ντέρμπι. Έδειξε να έχει τη συνταγή σε αυτά τα ματς η ομάδα του Μπεργκ. Για να το πετύχει, θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της σε σχέση με το τελευταίο ματς.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα στη φετινή σεζόν. Αντιμετωπίσαμε τον Απόλλωνα πριν από μερικές μέρες και το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο. Όμως νικήσαμε και είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός αυτό. Αναμένουμε εξίσου δύσκολο παιχνίδι», ήταν το σχόλιο του Μπεργκ στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας. Ο Νορβηγός επισήμανε πως ίσως διαδραματίσει ρόλο το γεγονός ότι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε διάστημα μιας βδομάδας. «Δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα να αντιμετωπίσεις την ίδια ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ