aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η πρεμιέρα βάζει στην… άκρη τον Λοΐζου – Το πλάνο του Λένον

Ομόνοια: Η πρεμιέρα βάζει στην… άκρη τον Λοΐζου – Το πλάνο του Λένον

Απαλλαγμένη από το άγχος καθώς έχει ήδη εξασφαλισμένη θέση σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Ομόνοια ρίχνεται απόψε (18/8, 21:00) στη μάχη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Απέναντι στη Γάνδη, στο στάδιο «Τζελάμκο Αρένα» (Primetel1), οι πράσινοι θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα που θα τους επιτρέπει να κυνηγήσουν την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης (25/8) στο ΓΣΠ.

Το ζήτημα που προέκυψε, και παραμένει ανοικτό, με τον Λοΐζο Λοΐζου ναι μεν απασχολεί αρκετό  κόσμο της ομάδας περισσότερο ακόμα και από τον αποψινό αγώνα, όμως στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» μπήκε στην άκρη. Από το πρωί της Πέμπτης κανείς δεν ασχολείται με το θέμα Λοΐζου και οι εξελίξεις θα «τρέξουν» με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο. Άλλωστε, ο Σταύρος Παπασταύρου έκανε στον ποδοσφαιριστή ξεκάθαρες τις θέσεις της Ομόνοιας, επομένως πλέον η μπάλα είναι στα πόδια του Λοΐζου.

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε χθες βράδυ την προετοιμασία της στο στάδιο «Τζελάμκο Αρένα», που θα φιλοξενήσει τον αποψινό αγώνα. Επικρατέστεροι να βρεθούν στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας στην αποψινή αναμέτρηση είναι οι Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Μίλετιτς, Λέσγιακς, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Μπρούνο, Μπάρκερ, Παπουλής και Κακουλλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ